Haberler

Gümüşhanespor, Teknik Direktör Zora ile Anlaştı

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gümüşhanespor, sezon sonuna kadar Teknik Direktör Murat Gürkan Zora ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gümüşhanespor, sezon sonuna kadar teknik direktör Murat Gürkan Zora ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı İdris Çimen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3. ligde başarılı bir grafik sergileyen Zora'nın Gümüşhanespor'da da başarılı olacağına inandıklarını belirterek, "Bu istek ve azimle takımımıza bir kan değişikliği ve başarı gelecek. Takımımız da şu anda çok iyi. Murat Gürkan Zora hocamızla sezon sonuna kadar anlaştık. Bundan sonra play-off yolunda yarışımıza devam edeceğiz. Yollarımızı ayırdığımız Metin İlhan hocamız da çok iyi bir arkadaşımızdı. Profesyonellikte bazen insanlar birbiriyle anlaşamazlık yaşayabiliyorlar. Biz takımımızı ön planda tutuyoruz" diye konuştu.

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Zora ise futbolu seven bir ile geldiğini belirterek, "Yapılanması çok iyi bir yönetimle karşılaştım. Takımda arkadaşlık bağlarının çok güçlü olduğunu gördüm. Benim arayıp da bulamadığım bir takıma geldim. Gümüşhane'de çok güzel birlik beraberlik var, şehir de beni çok iyi karşıladı. Takımı çok iyi buldum. Gümüşhanespor'u beklediği duruma getirmek için çalışacağız" dedi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Spor

Gümüşhanespor İdris Çimen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title