Haberler

Göztepe Teknik Direktörü Turan Açıklaması

"Biz mazeret üretmekten çok çözüm üretmeye çalışıyoruz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Zafer Turan, "Biz mazeret üretmekten çok çözüm üretmeye çalışıyoruz" dedi.

Turan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, 2-2 berabere kaldıkları Gaziosmanpaşaspor karşılaşmasında daha çok pas yapan ve baskılı futbol sergilemeyi planladıklarını ve ilk dakikalarda da oyunun hakiminin kendileri olduğunu söyledi. Ancak anlık hatalardan kalelerinde 2 gol gördüklerini kaydeden Turan, "2-2'lik skoru erken yakaladık. Rakibimiz de 10 kişi kaldı. Beraberliği yakaladıktan sonra daha çok pas yapıp, üretken olabilseydik istediğimiz sonucu alabilirdik" dedi.

Turan, Antalya kampının ardından İzmir'de çalışma ortamı olarak sıkıntı yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Ligde herkes herkesi yenebilecek güçte. Hele adınız Göztepe ise rakip oyuncuya, ekstra motivasyon sağlanmasına gerek kalmıyor. Göztepe çok büyük bir marka, rakip oyuncular Göztepe'ye gelmek için çaba sarf ediyor. Bizim oyuncularımız da bu markanın değerini bilip, bu kulüpte uzun yıllar futbol oynamak için daha da mücadele etmelidir. Bu ligde daha az hata yapan ipi göğüsleyecektir. Gaziosmanpaşaspor iyi konsantre olup, iyi mücadele etti. Göztepe'ye karşı herkes bu mücadeleyi gösterecek."

Daha fazla transfer yapma ihtimallerinin olduğunu ancak takım içindeki dengeleri bozmamak için bunu yapmadıklarını ifade eden Turan, "Çok futbolcu almanın doğru olduğuna inanmıyorum. Belki kriterlerimize uygun 1 veya 2 oyuncu daha alabiliriz. İnşallah şampiyon olduktan sonra da yapılanma aynı şekilde devam edecek. Çok futbolcu alıp, çok futbolcu göndermek yerine istikrarı sağlamak daha önemlidir" dedi.

Turan, antrenman sahası konusunda 3-4 alternatif üretmeye çalıştıklarını belirterek, "Seçtiğimiz yerde çarşamba günü antrenman yapıp bir gece konakladıktan sonra perşembe günü antrenmanı da yapıp dönmeyi planlıyoruz. İzmir'den her gün  gidip gelmeyi düşünmüyoruz. Biz mazeret üretmekten çok çözüm üretmeye çalışıyoruz. Takımımızla ilgili bütün sorumluluk benim. Bu sorumluluğu almadan mazeret üreten teknik direktör koltuğuna oturmaması gerekir" diye konuştu.

Bu hafta karşılaşacakları İnegölspor'un çok ciddi bir rakip olduğunu dile getiren Turan, bu hafta hem iyi futbol oynayıp hem de iyi bir sonuç almak istediklerini, taraftarlarının kendilerini sabırla desteklemelerini beklediklerini kaydetti. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Gaziosmanpaşaspor Zafer Turan İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title