Haberler

Göztepe, İstanbul'da 1 Puandan Fazlasını Alamadı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ikinci devreye beraberlikle başlayan sarı kırmıızlı ekip, bu sezon İstanbul'da oynadığı 3 maçtan da 1 puanla ayrıldı.

Spor Toto 2. Lig'de 2-0 öne geçtiği müsabakada Gaziosmanpaşaspor'la 2-2 berabere kalan Göztepe, ligde İstanbul deplasmanında oynadığı 3. maçtan da 1 puan aldı.

Ligde ikinci devreye 32 puanla lider Hatayspor'un 6 puan gerisinde başlayan Göztepe, Gaziosmanpaşaspor'la İzmir'de olduğu gibi deplasmanda da berabere kaldı. Maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Göztepe, haftayı 33 puanla 2. sırada tamamladı. Sarı kırmızılı ekibin, bugün lider Hatayspor'un alacağı sonuca göre liderin 8 puan gerisine düşme ihtimali bulunuyor.

İstanbul'da beraberliğe abone

Bu sezon 6. beraberliği alan Göztepe, İstanbul'da oynadığı 3. maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. Gaziosmanpaşspor müsabakasından önce İstanbul'da Kartalspor (1-1) ve Sarıyer (0-0) maçlarından birer puanla ayrılan Göztepe, bu 2 müsabakanın dışında İzmir'de oynadığı Gaziosmanpaşaspor (2-2), Hatayspor (0-0) ve Aydınspor 1923 (1-1) maçlarında da eşitliği bozamamıştı.

Sarı kırmızılı ekip bu sezon İstanbul deplasmanındaki son maçını 33. haftada Pendikspor'la oynayacak.

Göztepe'nin yeni oyuncuları Volkan Altın ve Hasan Ali Durtuluk, dünkü karşılaşmada ilk 11'de forma giyerken, Alper Kalemci de sonradan oyuna dahil oldu.

Gaziosmanpaşaspor karşısında takımının ilk golünü atan Cihan Yılmaz, bu sezon 6. golüne ulaşırken, sarı kırmızılı ekibe 1 puan kazandıran golü atan Halil Akbunar ise bu sezon ilk golüne ulaştı. Genç oyuncu son golünü geçen sezon PTT 1. Lig'de 21 Nisan 2013'te oynanan 1461 Trabzon maçında atmıştı. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Gaziosmanpaşaspor Hatayspor İstanbul İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title