Haberler

Göztepe, Hedefine Doğru Adım Adım İlerliyor

Göztepe'nin teknik direktörü Özcan Kızıltan, "Göztepemiz seneye Bank Asya 1. Lig'de yer alacak" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı müsabakada Körfezspor'u 2-1 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Özcan Kızıltan, "Göztepemiz seneye Bank Asya 1. Lig'de yer alacak" dedi.

Kızıltan, yaptığı açıklamada, grubun en iyi ekiplerinden Körfezspor'a karşı iyi mücadele ettiklerini, gösterdikleri dirençle müsabakadan galip ayrıldıklarını söyledi.

Önlerinde 3 hafta kaldığını kaydeden Kızıltan, "İnşallah Göztepemiz seneye Bank Asya 1. Lig'de yer alacak. Biz takım olarak buna inandık ve bu hedefe konsantre olduk" dedi.

-SON 3 HAFTA-

Sezonu lider tamamlayacak ekibin doğrudan Bank Asya 1. Lig'e yükseleceği grupta, 31. hafta müsabakaları sonunda Göztepe, rakipleri Bandırmaspor ve BUGSAŞ Spor'un da puan kaybetmesiyle son 3 haftaya 62 puanlı BUGSAŞ Spor'un 5 puan önünde 67 puanla girdi.

Göztepe'nin liderliğini devam ettirmesi durumunda, en son 2003-2004'te 1. Lig'de yer alan ve daha sonra amatör kümeye kadar düşen Göztepe, tekrar 1. Lig'e yükselecek.

Sarı-kırmızılı ekip, ligin son 3 haftasında Adıyamanspor (D), Çankırı Belediyespor ve Bandırmaspor (D) ile karşılaşacak.

Takımının dün galibiyet golünü atan Tayfun Özkan, 2. Lig'deki 175. maçında 98. golüne ulaştı. Golcü futbolcu, kalan 3 haftada 2 gol daha bulması durumunda, 2. Lig'de 100. golünü kaydetmiş olacak.

- İZMİR

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title