Haberler

    Gökhan Gönül: Passolig'i Getirttiren Taraftarlar

    Güncelleme:

    Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, Trabzonspor maçında ve Süper Lig'in genelinde tribünlerin boş olmasının sebebini taraftarlar olarak gösterdi.

    Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Gökhan Gönül, 0-0 sona eren Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

    "ÇOK KURUYDU TOPRAK"

    Sarı lacivertli futbolcu Avni Aker Stadı'nın zemininden şikayet ederken, "Bu kadar kötü bir saha ile hiç karşılaşmadık. Futbolda zemin önemli. Çok kuruydu toprak. Topa sahip olma anlamında her futbolcu sıkıntı yaşadı bugün" ifadelerini kullandı.

    "TRABZON 5 PAS ÜST ÜSTE YAPAMADI"

    Oyunun hakimi olduklarını söyleyen Gökhan, "Oyunun genelinde oyunun hakimi bizdik. Trabzon 5 pas üst üste yapamadı. Tamamen geri yaslanmış bir Trabzonspor vardı. Deplasmanda alınan 1 puan, 1 puandır" dedi.

    "BU SEFER BİR ŞEY OLMADI"

    Karşılaşmanın tansiyonunun düşük olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "Uzun süredir burada sıkıntı oluyordu, bu sefer bir şey olmadı. Ufak tefek kötü söylemler olmuştur ama genel olarak futbolcular fair-play içerisindeydi" şeklinde konuştu.

    "PASSOLİG'İ GETİRTTİREN TARAFTARLAR"

    Tribünlerin boş olmasına dikkat çeken yıldız isim, "Passolig diyoruz. Passolig tamamen tribündeki düzensizliği önleme amaçlı çıkarılmış bir sistem. Taraftarlar maçlara gelmek istiyorlar, ama bu Passolig'i getirtiren de taraftarlarımız. Onların yaptığı kötü şeyler bunları getirdi. G.Saray maçını da izledim, çok tatsız bir maçtı. Bugün Trabzon tribünü doluydu belki ama, çok boşluklar da vardı. İnşallah bundan sonraki maçlarda Passolig yüzünden çıkan sıkıntıları yaşamayalım" yorumunda bulundu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Avni Aker Stadı Gökhan Gönül Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
    500

    Yorumlar (1)

    YASIN ANLI:

    Bu maçta olay çıkmaması değil, Volkan Demirel''in kalade olmamasından kaynaklanmıştır.

    20
    6
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title