Haberler

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri'den Rehavet Uyarısı

Giresunspor teknik direktörü Erkan Sözeri, 3-1 kazandıkları Göztepe maçının ardından oyuncularının rehavete kapılmamasını istedi.

Giresunspor teknik direktörü Erkan Sözeri, 3-1 kazandıkları Göztepe maçının ardından oyuncularının rehavete kapılmamasını istedi.

Giresunspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı. Tesislerde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Vedat Bora katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Waldison, Tugay ve Bruno Alves ise düz koşu yaptı. Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Erkan Sözeri, kazandıkları Göztepe maçının yeni bir çıkışın başlangıcı olmasını istediklerini, Şanlıurfaspor karşısına da kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Üyuncularının, "Şanlıurfaspor maçı kolay geçecek" düşüncesinde olduğunu ifade eden Erkan Sözeri, şöyle devam etti:

"Sahada oynarsan, rakibinden çok daha fazla bir şeyler yaparsan kazanıyorsun. Şanlıurfaspor takımı çok ciddi takviyeler yaptı. Göztepe ve Samsunspor maçlarında çok iyi bir performans gösterdiler. Talihsiz sonuçlar alıyorlar. Bulundukları yerle oynadıkları futbol orantılı değil. Çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Hiç birimizin 'bu maçı rahat kazanırız' havasına girmemesi lazım. Biz girmeyeceğiz. Göztepe maçına nasıl hazırlandıysak öyle hazırlanacağız. Sahamızda kazanmak zorundayız."

Taraftarlarına da çağrıda bulunan Erkan Sözeri, "Eğer maçı ilgi gösterip tribünleri doldururlarsa çok güzel bir maçı kaçırmamış olacaklar. Güzel bir mücadele göstereceğiz. Bunun sözünü veriyoruz. Giresunlulara 3 puan armağan edeceğiz" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfaspor Giresunspor Bruno Alves Vedat Bora Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title