Haberler

Giresunspor Kongre Kararı Aldı

Bank Asya Ligi'nden düşen Giresunspor'da beklenen oldu.

Bank Asya Ligi'nden düşen Giresunspor'da beklenen oldu. Yeşil-beyazlılarda olağanüstü genel kurul kararı alındı.

Giresunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada olağanüstü kongrenin ilk oturumunun 2 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 14.00'da Aksu Mahallesi'ndeki kulüp binasında yapılacağı çoğunluk sağlanamaması halinde ise çoğunluğa bakılmaksızın 9 Haziran 2012'tarihinde yapılmasına karar verildiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Bank Asya Birinci Lig'de mücadele eden Giresunspor, 34 haftalık lig periyodu 16. sırada ve 9 gol averajıyla 39 puanla tamamlayarak küme düşmüştü. Giresunspor oynadığı 34 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet almıştı. 39 gol kaydeden ve kalesinde de 48 gol gören Giresunspor eksi 9 averaj ve 39 puan toplamıştı.

Sezonu tek hoca değişikliği ile kapatan Giresunspor'da Teknik Direktör Bahri Kaya döneminde 21 maçta 9 mağlubiyet, 10 beraberlik ve 2 galibiyetle 16 puan toplayabilmişti.

Teknik direktör Erhan Altın döneminde 12 maça çıkan Giresunspor hanesine 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet yazdırarak 12 maçta 22 puan kazanmıştı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giresunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title