Haberler

Gençlerbirliği, Mehmet Kara ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Gençlerbirliği ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Mehmet Kara, Gençlerbirliği kulübü ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Elimden geleni yapacağım."

Gençlerbirliği ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Mehmet Kara, Gençlerbirliği kulübü ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Elimden geleni yapacağım. Bu sezon Gençlerbirliği kulübünün ilk transferi olmaktan mutluyum, inşallah burada başarılı olurum" dedi.

Gençlerbirliği Beştepe Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kulüp menajeri Cem Onuk, Medya sorumlusu Enis Safi ve Futbolcu Mehmet Kara katıldı. Menajer Cem Onuk, yaptığı açıklamada transferde çok titiz çalıştıklarını ifade ederek, "Ülke futbolunun bulunduğu durumdan faydalanmak istiyoruz. Moral motivasyonumuzu yüksek tutup iyi bir takım kurmak istiyoruz" dedi.

Göreve başladığı günden bugüne iki aylık süre geçtiğini hatırlatan Onuk, "Teknik ekip ve yardımcım Ferda Yaman'lı ile ciddi bir futbolcu portföyü oluşturduk ve bugünde ilk transferimizi gerçekleştirdik. Mehmet Kara'nın bonservisini alırken zorlandık, kendisininde katkısı ile sorunu çözdük" diye konuştu.

Bu sezon Mehmet ile birlikte yedi transfer yapacaklarını anlatan Onuk, "Aslında transferi bugünde bitirebiliriz, Tunus, Sirbistan ve İsveç milli takımlarında oynayan futbolcularla görüşüyoruz. Maliyetleri düşürmek için çalışıyoruz. Örneğin Sırp Milli takımında da oynayan santrafor 1985 doğumlu Dejan Lekiç ya da Tunus milli takımında oynayan golcü Isaam Jemaa arasında karar vereceğiz. Bu yıl Cem Onuk olarak Gençlerbirliğinde varlığımı hissettirmek istiyorum. Kulüp olarak birşeyler yapmamızın beklendiğinin farkındayız" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği olarak Fenerbahçe'nin taransfer etmek istediği ve basına yansıyan Soner defterini kapattıklarını, Beşiktaş ile anlaşan Mehmet Akgün'ün Fuat Çapa'nın kendisine verdiği listede adı olmadığını belirterek açıklamasını bitirdi.

Bundesliga 2'inci lig takımlarından SC Paderborn takımından transfer edilen Mehmet Kara ise Gençlerbirliği'ne geldiği için mutlu olduğunu anlatarak, takım için elinden geleni yapacağını vurguladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Kara Cem Onuk Beştepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title