Haberler

Gaziosmanpaşaspor'da Birlik Beraberlik Çağrısı

Kulüp genel kaptanı Mendi: "Şu an birlik ve beraberlik zamanıdır.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gaziosmanpaşaspor'un genel kaptanı Sami Mendi, radikal kararlar alacaklarını açıkladığı sezonun ikinci yarısı için camialarına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Düzenlediği basın toplantısında, ikinci yarı için üst sıraları hedefleyen bir takım oluşturacaklarını kaydeden Mendi, "Gaziosmanpaşaspor'un  kendinden  başka dostu yok. Bu takım bu ilçenin  takımıdır. Bu kulüp ilçemizin olmazsa olmazlarından bir tanesidir. Bu takımın geriye düşmesi hiç kimseye menfaat sağlamaz. Şu an birlik ve beraberlik zamanıdır. Biz yönetim olarak Gaziosmanpaşaspor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağı" diye konuştu.

Sezonun ilk yarısını istemedikleri bir konumda tamamladıklarını kaydeden Mendi; Dede Çelik, Taylan Uzunoğlu, Serhat Sağat ve Şadi Çolak'yi kadro dışı bıraktıklarını, Sofu Baykal ve Hicabi Demir ile de anlaşarak yollarını ayırdıklarını bildirerek, şunları söyledi:

"Devreyi 21 puanla kapattık. Bizim hiç istemediğimiz, hesap yapmadığımız bir yer. Tabi burada  en önemli faktör maçlarımızı  değişik statlarda oynamamız. Tüm maçlar bizim için deplasman oldu. Sahamızın  yapılmaması bizlere maddi ve manevi yönden büyük etki yaptı. İlk yarıda üçüncü hoca değişikliği ve büyük umutlarla gelen oyuncuların takıma katkı sağlayamamaları planlarımızı alt üst etti.  Bu da bir gerçek. Herkes şunu da bilsin ki, bu kadar sabırlı bir yönetimi herkes bulamaz. İkinci yarı radikal bir takım tedbirler almak zorundayız. Almazsak zararını yine biz görürüz. Dış transfer çalışmalarımız sürüyor. Görüştüğümüz futbolcular var. Kulübün imkanlarına göre hareket edeceğiz. İş olsun diye transfer yapmayacağız. İkinci yarı için 5-6  takviye yapmamız gerekiyor."

Gaziosmanpaşaspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdürüyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Gaziosmanpaşaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title