Haberler

Galatasaray, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı

Turkcell Süper Lig'in 32. Haftasında Dün Kendi Sahasında Ezeli Rakibi Fenerbahçe'yi 1-0 Mağlup Ederek Ligde Bitime 2 Hafta Kala Liderliğe Yükselen Galatasaray, Hafta Sonu Sivasspor ile Deplasmanda Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı.

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında dün kendi sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ederek ligde bitime 2 hafta kala liderliğe yükselen Galatasaray, hafta sonu Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Cevat Güler yönetiminde basın ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmanda, dün Fenerbahçe karşısında 90 dakika görev yapan oyuncular maç ertesi programlarını, sahada yaptıkları rejenerasyon çalışmalarının ardından maçta gelişen çeşitli sakatlıklarının sağlık merkezinde yapılan tedavisi ve terapi seanslarıyla tamamlarken; diğer oyuncular ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde teknik çalışmalar yaptı. Antrenmanda kaleciler, Antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir antrenman uyguladı. Antrenmanın son bölümünde ise kalecilerin de katıldığı teknik çalışmalar yapıldı. Sarı-kırmızılılar'da, Fenerbahçe derbisinde aldığı bir darbe sonucu sağ ayak tarak kemiğinde ödem oluşan Servet Çetin'in tedavisi sürdürülürken, Shabani Nonda'nın ise sağ ayak sırtında maçta aldığı bir darbeye bağlı oluşan kesi ve ödemin tedavisi de bu sabah sürdürüldü. Nonda'nın ayağındaki kesiye ayrıca, sağlık merkezinde dikiş atıldı. Sarı-kırmızılılar'da ayrıca, Lincoln ve Okan'ın tedavileri de sürüyor. Okan, bugünkü tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptı.

Galatasaray, yarını dinlenerek geçirdikten sonra Sivasspor maçının hazırlıklarını 29 Nisan Çarşamba günü saat 11.00'de basın ve taraftara açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.

(KÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title