Haberler

Galatasaray Marko Marin'in Peşinde

Amrabat ve sezon başında transfer edilen Bruma'dan bir türlü verim almayı başaramayan Galatasaray'ın düşündüğü isim Marko Marin.

Galatasaray, Chelsea'nin sezon başında Sevilla'ya kiraladığı Marko Marin'i ara transferde kadrosuna dahil etmek istiyor.

Marko Marin'i kiraladılar

Sezon başında Endülüs ekibinin yolunu tutan Marin, iyi de bir başlangıç yapıp takımın önemli isimlerinden birisi olmuştu. Ancak Alman oyuncu, Ekim ayının sonunda sakatlanınca devrenin geri kalanında forma giyememişti.

İspanyol basınının iddiasına göre Galatasaray, Sevilla'da da şimdilik ikinci plana atılan Marko Marin için yakında Chelsea ile masaya oturmayı düşünüyor. İddiaya göre Londra'ya gidecek olan Galatasaray yöneticileri, hem kiralama hem de satın alma seçeneğini gündemlerinde tutuyorlar. Chelsea ve Galatasaray'ın anlaşması durumunda Sevilla da küçük bir ücret karşılığında Marin'in kiralık sözleşmesinin fesih edilmesini kabul edecek.

Marko Marin, bu sezon  La Liga'da 7 maçta forma giyerken 2 asist yaptı. Bosnalı olan 1989 doğumlu Marin, 2 yaşında ailesiyle birlikte Almanya'ya göç etti. Alt yapısında da eğitim aldığı Borussia Mönchengladbach'ta 18 yaşında profesyonel olan Marin, 2 yıl sonra Werder Bremen'e transfer oldu. 3 yıl Bremen'de oynadıktan sonra 2012 yazında Chelsea'ye geçti. Geçen sezon yalnızca 6 maçta forma şansı buldu ve bu sezon başında Sevilla'ya kiralandı.

2010 Dünya Kupası'nda Almanya forması giyen Marin'in milli takımla 16 maçı ve 1 golü var.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Galatasaray Marko Marin Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title