Haberler

Galatasaray Maçı Sonrası Ortalık Birbirine Girdi

Güncelleme:

Galatasaray Daikin'in Dinamo Krasnodar'ı yendiği maçın ardından olaylar çıktı. Alkollü olduğu tahmin edilen bir taraftar, takımın liberosu Nihan'a ağır küfürler etti.

CEV Kupası finalinin ilk maçında Rus takımı Dinamo Krasnodar'ı ağırlayan Galatasaray Daikin, kıran kırana geçen maçı 3-2 kazanmayı başardı. Oyuncular maç bitimi protokol tribünündeki başkan Dursun Özbek'e gidince Burhan Felek karıştı.

RUS TAKIMINI DEVİRDİK

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; CEV Kupası'nda mütevazı kadrosuna rağmen yenilgisiz olarak finale kadar yükselme başarısını elde eden Galatasaray Daikin, 2015 şampiyonu, bu sezonun da namağlup takımı olan Dinamo Krasnodar'u 3-2 yenerek umudunu ikinci maça taşıdı.

ÖZBEK'E İSTİFA ÇAĞRISI

Dev maçın rövanşı 2 Nisan'da Rusya'da oynanacak. Maç sonrası ise tatsız anlar yaşandı. Galibiyeti kutlamak için protokol tribünündeki yöneticilere koşan takıma taraftar tepki gösterdi. Bu sırada yüzlerce taraftar, maçı izleyen başkan Dursun Özbek'i istifaya davet etti.

KÜFÜR ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Alkollü olduğu tahmin edilen bir taraftar, takımın liberosu Nihan'a ağır küfürler etti. Taraftarlar "Tüm sezon biz yanınızdayız, siz Özbek'e gidiyorsunuz" diye tepkisini sürdürdü.

Kaynak: Hürriyet


Kaynak: Haberler.com / Spor

Dinamo Krasnodar Burhan Felek Galatasaray Hürriyet Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (5)

BARIŞ YILDIZ:

FENEVLİLER SİZİN BAŞKANINIZ KALECINIZ BAŞKUFURBAZ ONLAR

4
6
yanıtYanıtla
UÇUK KAÇIK DELİ BEKİR:

dursun özbek ailen istifa etmeli yerine aziz yıldırım gibi kaliteli bir beyefendi gelmeli. .

2
2
yanıtYanıtla
gs 31 ak baba:

ayıptır arkadslr ayıptır terım mıllı takımdn ıstıfa hamzanın sucu neydı

1
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, 4444 Salat-ı Tefriciye Duasını okuyun, dilek-hacet leriniz gerçekleşsin.

0
0
yanıtYanıtla
bragasarayli:

bunlarin fitratinda var cevrelerinde kimse olasin kendikendine küfredeler böyle cirkef bozguncu hain ici pislik dolu insanlar derhal hükmen yenik sayilmali insallah ikinci macta rus soydaslarimiz bunlari halleder

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title