Haberler

    Galatasaray Yönetimi, Lionel Carole'ü Gönderme Kararı Aldı

    Güncelleme:

    Galatasaray'da gönderilebilecek isimler arasında yer alan Lionel Carole için kesin karar çıktı. Sarı-kırmızılılar Carole'yi gönderiyor.

    Galatasaray'da sol beke takviye yapılması kararı çıkarken, sarı-kırmızılılarda transferin 1 numaralı ismi Juventus'un Ganalı yıldızı Kwadwo Asamoah olmuştu. Sarı-kırmızılılarda hayal kırıklığı yaratan Lionel Carole'nin durumu da merak ediliyordu...

    YOLLAR AYRILIYOR

    Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre, Galatasaray, Carole ile yollarını ayırma kararı aldı. Asamoah sonrası Fransız oyuncuyu gözden çıkaran sarı-kırmızılılar, oyuncu ile devam etmeyecek.

    700 BİN EURO TASARRUF

    Carole'ye yıllık 700 bin Euro ödeyen Galatasaray, bu paradan da kurtulmuş olacak. Bu bölgenin alternatifi ise Martin Linnes olarak gösteriliyor.

    Galatasaray ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Lionel Carole, geçtiğimiz sezon 31 maçta şans buldu ve 1 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Galatasaray, Lionel Carole'u 2015 yılında 1,5 milyon euro bonservis karşılığında Troyes'ten transfer etmişti.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Kwadwo Asamoah Galatasaray Juventus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title