Haberler

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Özyer Açıklaması

"Maçın başından sonuna kadar Abdi İpekçi Spor Salonu'nda çok güzel bir atmosfer yaratan seyircimiz, takımımızın direncini hep ayakta tutan önemli bir faktördü" "Grubumuzda son 4 takım arasına kalan takımların durumları 3'lü averajla belli olabilir"

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, THY Avrupa Ligi'nde Zalgiris Kaunas'ı 90-83 yendikleri maçta, taraftarın yarattığı atmosferin galibiyette önemli bir faktör olduğunu söyledi.

Özyer, sarı-kırmızılıların Avrupa'da elde ettiği üst üste ikinci galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada, takımlarını destekleyen taraftarın takıma direnç kazandırdığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Deplasmandaki Bayern Münih galibiyetinden sonra Top 16'da kendi evimizde Zalgiris'i yenerek onları grubun alt sıralarına doğru ittik. Bu maçın başından sonuna kadar Abdi İpekçi Spor Salonu'nda çok güzel bir atmosfer yaratan seyircimiz, takımımızın direncini hep ayakta tutan önemli bir faktördü."

Grupta kazanılan maçların yanı sıra başka kazanımların da ön plana çıkabileceğini hatırlatan Özyer, "Bugünkü görüntüsü ile grubumuzda son 4 takım arasına kalan takımların durumları 3'lü averajla belli olabilir. Bunu her maçta göz önünde bulundurmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray Liv Hospital'da sezon başından bu yana yaşanan sakatlıklar esnasında sahaya çıkan oyuncuların performanslarının sevindirici olduğunu ifade eden Özyer, "Beş önemli oyuncumuzun sakatlık sebebiyle sahada olmadığı bu dönemde, Zalgiris Kaunas maçında Pops Mensah-Bonsu ve Göksenin Köksal'ın performansları galibiyet kadar sevindiriciydi. 3 Şubat Pazartesi günü Beşiktaş Integral Forex ile oynayacağımız derbi ve hemen sonrasında Ankara'da oynanacak Spor Toto Türkiye Kupası maçlarına odaklanacağız" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Abdi İpekçi Spor Salonu Murat Özyer Kaunas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title