Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Gaziosmanpaşaspor'un genel kaptanı Sami Mendi, üst üste kazandıkları Balıkesirspor ve Denizli Belediyespor maçlarının ardından ligde kalma umutlarının tekrar yeşerdiğini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gaziosmanpaşaspor'un genel kaptanı Sami Mendi, üst üste kazandıkları Balıkesirspor ve Denizli Belediyespor maçlarının ardından ligde kalma umutlarının tekrar yeşerdiğini söyledi.

Ligde lider Balıkesirspor ve küme düşme hattındaki rakipleri Denizli Belediyespor'u 1-0'lık skorlarla yendiklerini hatırlatan Sami Mendi, "Ligde kalma ümitlerimiz Balıkesirspor ve Denizli Belediyespor galibiyetleriyle yeşerdi. Bizim için bir umut ışığı yandı. O ışığın peşinden gitmek için son düdük çalıncaya kadar savaşacağız" diye konuştu.

Son 2 haftadır iyi futbolun karşılığını almaya başladıklarını kaydeden Mendi, "Umutlarımızı bu hafta kendi sahamızda Kızılcıhamamspor maçında alacağımız galibiyetle artırmak istiyoruz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosu, zor maçlar öncesi kenetlendi" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Denizli Belediyespor Gaziosmanpaşaspor Balıkesirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title