Haberler

Fenerbahçe'den Luiz Adriano'ya 30 Milyon Euroluk Mukavele

Güncelleme:

Fenerbahçe, kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Brezilyalı yıldız Luiz Adriano için adeta bir servet harcayacak.

Nani transferinde mutlu sona yaklaşan Fenerbahçe'de yönetim, Shakhtar Donetsk'in golcüsü Luiz Adriano'ya rekor bir ücret önerdi.

30 MİLYON EURO'LUK MUKAVELE

Milliyet'in haberine göre; Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde bir maçta 5 gol atarak Messi'nin rekoruna ortak olan Brezilyalı futbolcu için kulüp tarihinin en yüksek kontratlarından birini hazırladı. Yönetim, Shakhtar Donetsk ile bonservis sorununu çözerse Adriano beş yıl için tam 30 milyon euroluk bir mukaveleye imza atacak.

İMZA PARASI TALEP ETTİ

Bu paranın içerisinde Brezilyalı futbolcuya verilecek imza parası, garanti ve maç başlarının yanısıra diğer bonuslar da bulunuyor. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmasına rağmen golcü futbolcunun imza parası talep ettiği belirtildi. Kısa süre sonra bedelsiz serbest kalacak olan Adriano bu konuda geri adım atmayınca, sarı-lacivertli yönetimin bu isteği kabul ettiği bildirildi.

İNATÇI SHAKHTAR

Fenerbahçe'nin bu uzun vadeli ve yüksek kontratına "evet" diyen Brezilyalı futbolcunun transferinde tek engel Shakhtar Donetsk kaldı. Ukrayna kulübünün, ısrarla çok ciddi bir bonservis bedeli istediği, bunun için Sportif Direktör Terraneo başta olmak üzere sarı-lacivertli kulübün ikna çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

TARİHE GEÇMİŞTİ

Brezilyalı yıldız, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Bate Borisov maçında 5 gol atarak bir maçta 5 gol atan futbolcular listesine Messi'nin ardından adını yazdırmıştı. Shakhtar o maçı 7-0 kazanmıştı. Adriano yine aynı maçta 7 dakikada attığı üç golle Şampiyonlar Ligi tarihinin en hızlı hat-trick yapan ismi unvanını da almıştı.

İMZA AN MESELESİ

Fenerbahçe ile parasal konularda anlaşmaya varan Adriano'nun bonservis problemi çözülür çözülmez imza atması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Shakhtar Donetsk Luiz Adriano Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (40)

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK !!!:

bu fenerlilier ne kadar mal aziz havanızı almak için üç dört transfer yapıyor sizde yiyin . . aziz yüzünden 10 maç zor oynarlar . . GAZINIZI ALMIŞ BELLİ 4. YILDIZI NE TEZ UNUTTUNUZ YOKSA HALA YARA İÇERDE Mİ

3
13
yanıtYanıtla
ŞikesarayMobil-IOS:

Şikesaray

9
6
yanıtYanıtla
AAAH:

Bu adamda Manchini gibi kulubu batirir gider söylemedi demeyin

7
5
yanıtYanıtla
CemMobil-IOS:

200 trilyon kaynak var fenerde uefa kriterlerine uyan tek kulüp eziklik yapmayın

11
1
yanıtYanıtla
.....:

açılın fenev geliyor türkiyenin barcelona sı geliyor

9
2
yanıtYanıtla
FB:

YUH Bee adam ukraynada gol kralliginda 7. olmus sadece 9 gol atmis bumu golcu. . 30 milyon uctu Aziz kandirdin yine bizi. .

10
1
yanıtYanıtla
cimbom:

işte fener gıbı mallar oder o parayı sadece

5
6
yanıtYanıtla
misafirmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Fenerbahce Türkiyenin Realmadridi

8
2
yanıtYanıtla
ÇatlımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ezik gs serefsizlik yapmayın bu sene fb Size sampiyonlugu resmen hediye etti

8
2
yanıtYanıtla
Şikebahçe:

Biz bu feneri 7 kişiyle 7-0 yenmiştik :D

1
9
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title