Haberler

Euroleague

Fenerbahçe Ülker, Euroleague Normal Sezon 5. hafta maçında Bayern Münih’i deplasmanda 93-86 mağlup ederek galibiyet sayısını da 3’e çıkardı.

Fenerbahçe Ülker, Euroleague Normal Sezon 5. hafta maçında Bayern Münih'i deplasmanda 93-86 mağlup ederek galibiyet sayısını da 3'e çıkardı.

Fenerbahçe Ülker, mücadeleye Kenan Sipahi, Andrew Goudelock, Bogdan Bogdanovic, Nemanja Bjelica, Oğuz Savaş ilk beşiyle başladı. İlk iki dakikayı skorsuz geçen Fenerbahçe Ülker'in ilk sayıları Oğuz Savaş'tan geldi. Sarı-lacivertliler, hücumda zorlansa da Oğuz'un çember altı etkinliği ile Goudelock ve Bogdanovic'in dış atışlardaki başarılı performansıyla ilk çeyreği 22-19 önde kapattı.

İkinci çeyrek Bogdanovic'in müthiş oyunuyla başladı. Bogdanovic hem skor üretirken, hem de asistler ile özellikle Goudelock'ı besleyince Fenerbahçe Ülker 5 sayı öne fırladı ve rakibine mola aldırdı (34-29). Mola dönüşünü de hücumda çok iyi oynayan sarı-lacvertliler son beş dakikaya 39-33 ile gitti. İkili oyunlarla etkili olan Bayern, farkı üç sayıya kadar indirse de, Bogdanovic-Goudelock uyumu, bitime iki dakika kala Fenerbahçe Ülker'i tekrar 6 sayı öne taşıdı (39-45). Üstünlüğünü devre sonuna kadar koruyan sarı-lacivertliler, soyunma odasına 50-44 avantajla gitti.

İkinci yarıya Oğuz Savaş ve Goudelock'un sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Ülker, farkı 9 sayıya çıkardı (46-55). Goudelock ve Bjelica ile dış atışlarda müthiş bir yüzde tutturan sarı-lacivertli takım, dört dakika sonunda farkı 11 sayıya yükseltti ve rakibine mola aldırdı (64-53). Bu bölümde Goudelock 28 sayıya ulaştı. Kalan bölümde Bjelica'yı da devreye sokan Fenerbahçe Ülker, ilk yarıya göre daha iyi savunma da yapınca son 10 dakikaya 69-60 üstünlükle gitti.

Son çeyrekte Bjelica ile peş peşe 5 sayı bulan Fenerbahçe Ülker, farkı tekrar çift haneli sayılara çekti (74-63). Sarı-lacivertlilere dış atışlarla cevap veren Bayern Münih, bitime 6.45 kala farkı 7 sayıya indirdi (77-70). Moladan Hickman'ın üç sayı isabeti ve ardından iyi savunma ile dönen Fenerbahçe Ülker, farkı tekrar çift haneli sayılara çıkartarak oyunun kontrolünü ele geçirdi. Goudelock ve Bogdanovic ile farkın altı sayıya indiği bölümde tekrar isabetler bulan Obradovic'in öğrencileri, rakibinin direnç gösterdiği son dakikalara rağmen mücadeleden 93-86 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Ülker'de Goudelock muhteşem oyunuyla 34 sayı kaydederken, Bogdanovic 18, Bjelica 12, Vesely ise 11 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan diğer isimler oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Andrew Goudelock Fenerbahçe Ülker Nemanja Bjelica Bayern Münih Spor Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title