Haberler

Eşini Darp Etti! İbrahim Toraman Eşine 6 Ay Yaklaşamayacak

Güncelleme:

Eylem Toraman, kendisini darp ettiği gerekçesiyle İbrahim Toraman için mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkardı. Futbolcu, eşine 6 ay süreyle 100 metreden fazla yaklaşamayacak.

Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman'a boşanma davası açan eşi Eylem Toraman, mahkemeden uzaklaştırma kararı da çıkardı. Futbolcu, şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşine 6 ay süreyle 100 metreden fazla yaklaşamayacak.

6 AY EŞİNE YAKLAŞAMAYACAK

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman'la iki yıldır evli olan Eylem Toraman, şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeden koruma istedi. Toraman, "Ciddi can güvenliği endişesi içindeyim. Davalının evlilik birliğine uygun olmayan gece hayatı var" dedi. Talebi yerinde bulan İstanbul Aile Mahkemesi, İbrahim Toraman'ın 6 ay süreyle 100 metreden fazla eşine yaklaşmamasına karar verdi. İbrahim Toraman mahkeme kararına aykırı davranırsa zorlama hapsine tabi tutulacak.

"EVLADI İÇİN UZUN BİR SÜRE SUSTU"

Gazetelerde çıkan "Toraman'a şiddet suçlaması" haberlerinin gerçek olduğunu belirten Eylem Toraman'ın avukatı Nazmi Zengin, "Müvekkilimin uzun bir süre susmasını tek sebebi evladıdır. Evlilik birliği içinde de eşinden ne kendisi için ne de evladı için hiçbir konuda maddi destek almıştır. İbrahim Toraman, müvekkilim çocuğuna hamileyken kendisine mal ayrılığına ilişkin bazı evraklar imzalatmıştır" dedi.

"DEFALARCA DARP EDİLDİ"

Müvekkilinin eşi tarafından defalarca darp olayına maruz kaldığını anlatan avukat Zengin, "En son 24 Ocak 2016 tarihinde bebeği kucağında iken davalı eş, müvekkilimi feci şekilde darp etmiştir. Bunun üzerine müvekkilim ambulansla hastaneye kaldırılmıştır. Müvekkilimizin ciddi can güvenliği endişesi bulunmaktadır. Bu nedenlerle müvekkilim bir aydır İstanbul'daki baba evinde kalmaktadır" diye konuştu.

ŞİDDET UYGULADIĞINI YALANLAMIŞTI

Geçtiğimiz gün Hürriyet'e açıklama yapan İbrahim Toraman, ayrılık haberlerini doğrulamış ancak eşine şiddet uyguladığı iddialarını yalanlamıştı. "Şiddet diye bir şey söz konusu değil. Hanımefendinin Almanya'ya yerleşmek istemesiyle bizim ilişkimiz son buldu. Oraya yerleşmeyeceğim için yolları ayırma kararı aldık" diyen futbolcunun açıklaması eşi Eylem Toraman'ın avukatı Nazmi Zengin tarafından yalanlandı.



DARP FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Eylem Toraman'ın darp edildikten sonra çekilen fotoğrafları kanıt olarak sunan Zengin, müvekkilinin Almanya'da değil, İstanbul'da yaşadığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Toraman Beşiktaş İstanbul Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (45)

James Bondon:

Kadına vuran erkek değildir muhtemelen gevşek ve korkaktır.Çünkü kadın senden fiziksel olarak zayıftır.Bu tipler sokakta pısıriktır.İboda bana göre boş adamdır.

32
9
yanıtYanıtla
Türk gençMobil-IOS:

Iyi yapmis helal olsun!!!

8
19
yanıtYanıtla
pars:

atanda yiyende dayagi sucludur. !!!! tek tarafli bakmayin olaya . . objektif olun !

9
15
yanıtYanıtla
Sait:

Arkadaş anlamadan dinlemeden ne oluyor size dünyayı hep toz pembemi zannediyorsunuz.herşey öyle olmuyor. Aile kutsal bir birliktelik buna saygı gösterin hanimefendi yarin bu benim kocam ne isterse yapar size ne derse ne diyeceksiniz

6
18
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Sivas ayisı

19
4
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Para için bu adamlara kendinizi satıyorsunuz...şikayet etmeye hakkınız yok.

15
8
yanıtYanıtla
AdoMobil-IOS:

Erkek adama yakışmayan bır durum . Cahıllıkten baska bırsey degıl bu

20
2
yanıtYanıtla
mnrMobil-ANDROID:

acı ama gerçek; bir kadın ne zaman ki ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde durubilirse o evlilik ayvayı yedi demektir

11
11
yanıtYanıtla
Herşey Para Değil:

O bazı erkeklerin acizliğinden kaynaklanıyor. Çünkü kadınlar parayı bulunca ve kendine güveni gelince problemli erkeklerden kurtulmak istiyorlar. Aklın yolu bir. Biz karı koca çalışıyoruz. Ben bir kadın olarak daha çok kazanıyorum ama eşimle çok mutluyum bir anneyim. En başında hatalı evlilikler yapmıcaksınız. Milletin kara kaşına kara gözüne açıkta kalmış gibi evlenip gitmeyin. İyi seçin

yanıt1
yanıt0
MertMobil-IOS:

Niye darp etti acaba? Önce onu sorgulamak lazım !

11
8
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title