Haberler

Erkan Teper, Avrupa Şampiyonu

Almanya'nın Ludwigsburg kentindeki MHP arenada ringe çıkan ağır sıklet boksör Erkan Teper, muhteşem bir nakavtla İngiliz rakibi David Price'ı devirerek şampiyon oldu.

Karşılaşmanın henüz ilk raundunda yaptığı etkili ataklarla dikkat çeken Erkan Teper, rakibini köşeye sıkıştırdı. İkinci raund başlar başlamaz saldıran Erkan Teper, rakibinin sürekli üstüne giderek yakın dövüşü tercih etti. Erkan, karşılaşmanın ikinci raundunda vurduğu; önce sağ ve ardından sol kroşe ile dev boksörü ringin köşesin yatırdı. İngiliz boksör Price dakikalarca yerde yatınca hakemler dahil olarak nakavtla kararını verdi.

İNGİLİZ RAKİPTEN ERKAN TEPER'E ÖVGÜ

Karşılaşma sonrası İngiliz boksör David Price soyunma odasında Erkan Teper'i tebrik etti. Price'ın, Teper'e; "Senin çok güçlü yumrukların var. Bugüne kadar bu kadar güçlü yumruk görmedim. Senin ileride çok daha büyük işler yapacağına inanıyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dediği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erkan Teper Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title