Haberler

Ergin Ataman Galatasaray'da

Güncelleme:

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Başantrenör Ergin Ataman ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray Medical Park, Beşiktaş Milangaz ile sözleşmesi sona eren başantrenör Ergin Ataman ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Milangaz'ın sponsorsuz kalmasının ardından Ergin Ataman, Oktay Mahmuti ile yolları ayrılan Galatasaray Medical Park'ın başına geçti.

Sarı-kırmızılı takım, bu sezon Eurocup'ta mücadele edecek.

ATAMAN: 3 YILLIĞINA ANLAŞTIM

Ergin Ataman, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile yaptıkları görüşmede Aysal'ın, kendisine Galatasaray Medical Park'ı, Türkiye ve Avrupa'da zirveye taşımak istediklerini anlattığını söyledi. Ataman "Bu projenin içinde beni görmeleri bana onur verdi. Ünal Aysal ile yaptığım görüşmede 3 yıllığına anlaştım" dedi.

Beşiktaş Milangaz ile tarihi günler yaşadığını kaydeden Ataman artık önlerine bakacaklarını ifade etti.

BEŞİKTAŞLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ataman, anlaşmanın ardından mikro blog sitesi twitter'dan şu mesajı gönderdi:

"Sevgili BJK'li dostlarım tarihi sezonumuzda verdiğiniz büyük destek için teşekkür ederim. Bu satırları yazmak çok zor, hakkınızı helal edin"

YILLIK 700 BİN EURO

Beşiktaş Milangaz'ın başında sezonu üç kupayla kapatan Ergin Ataman'ın, Galatasaray'dan yıllık 700 bin euro alacağı öğrenildi.

DEMİRÖREN DESTEĞİNİ ÇEKTİ

Öte yandan Demirören Şirketler Grubu, sezonu 3 kupayla kapatan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı ile olan sponsorluk anlaşmasını sona erdirdi. Yapılan açıklamada Beşiktaş camiasına, Beşiktaş Yönetim Kurulu'na, siyah beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlara, Başantrenör Engin Ataman, Şeref Yalçın ve basketbol takımının tüm oyuncularına teşekkür edilerek Demirören Şirketler Grubu'nun önümüzdeki sezon Beşiktaş Basketbol Takımı'nın sponsorluğuna devam etmeyeceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ergin Ataman Galatasaray Milangaz Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title