Haberler

Ergani Gençlerbirliği Şampiyonluğa Oynuyor

Güncelleme:

Ergani şampiyonluk yolunda Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonasında Türkiye finallerinde ilk dört takım giren Ergani Gençlerbirliği, İzmir'e gitti.

Ergani Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, yaptığı açıklamada, İzmir'e havayolu ilgi gittiklerini söyledi. Senvar, Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonasına kalan 4 takımdan biri olduklarını söyledi.


Türkiye'nin en iyi 4 takımının yer alacağı final müsabakalarının İzmir'de yapılacağını belirten Senvar, daha önce yaşadıkları sorunları atlattıklarını belirterek, "Maddi sorunlar yaşadık. İzmir'e gidememe tehlikesi yaşadık. Ama yaşadığımız sorunları atlattık. Spordan sorumlu Vali Yardımcımız Mimar Sinan Batmaz ve Ergani Kaymakamımız Eşref Yonsuz'un devreye girmesiyle sorunlar bir bir çözüldü ve İzmir'e gidişimizin önündeki bütün engeller kalktı" dedi.


İzmir'de yapılacak şampiyonada barınma ihtiyaçlarını Diyarbakırspor'un eski kulüp başkanı Abdurrahman Yakut'un araya girmesiyle aştıklarını belirten Senvar, sözlerini şöyle tamamladı.

"Sağolsun Abdurrahman Yakut, bu sorunumuza el attı. Devreye girerek Diyarbakır'ın eski İzmir'in şimdi valisi Mustafa Toprak'ı arayarak, bu konuda destek istedi. Vali bey de gerekli hassasiyeti göstererek barınma sorunumuzu çözdü. Bu nedenle Sayın Abdurraman Yakut ve İzmir Valisi Mustafa Toprak'a sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz."

Kaynak: Temsilci / Spor

Ergani İzmir Nike Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title