Haberler

Erciyesspor Başkanı: Üç Büyükler Korunuyor

Kayseri Erciyesspor Kulübu Başkanı Enver Kemaloğlu, Beşiktaş'ın, "Lige Paf Takımıyla Devam Edebiliriz" Açıklamasına Tepki Gösterdi, "Anadolu Takımları Hakemlerden Daha Çok Çekiyor" Dedi.

Kayseri Erciyesspor Kulübu Başkanı Enver Kemaloğlu, Beşiktaş'ın, “Lige PAF takımıyla devam edebiliriz“ açıklamasına tepki gösterdi, “Anadolu takımları hakemlerden daha çok çekiyor“ dedi.

Geçen yıl Beşiktaş'la Türkiye Kupası finalinde oynadıkları karşılaşmanın hakeminin de İsmet Arzuman olduğunu hatırlatan Başkan Enver Kemaloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İzmir'de oynanan final karşılaşmasında da maçı katleden aynı hakem değil miydi? Beşiktaş, kupayı elimizden nasıl aldığını, unuttu sanırım. Beşiktaş önce kupayı bize teslim etsin. Ondan sonra konuşma hakkı doğar. İsmet Arzuman kupayı resmen bizden çaldı. Beşiktaş bize kupayı teslim etti mi? Tüm Türkiye'nin gözü önünde yaşanan hakem hataları, her ne hikmetse o zaman bu kadar ses getirmedi. Maçtan sonra İsmet Arzuman'ı arayarak sitem etmiştim. Her zaman olduğu gibi, görmediğini, penaltı pozisyonunda Ergün'ün yorgunluktan düştüğünü düşündüğü için düdük çalmadığını söylemişti. O zaman Beşiktaş yönetiminden bu konuda tek açıklama gelmemişti. Şimdi yine aynı hakem, canı yanan Beşiktaş. Üç büyükler kendilerine haksızlık yapıldığı zaman yaygarayı basıyor, haksızlık lehlerine olursa, görmüyor, duymuyor, konuşmuyor."

"3 BÜYÜKLER KORUNUYOR"

Üç büyük kulübün Anadolu takımları karşısında hep korunduğunu, bu maçlarda yapılan hakem hatalarını da kimsenin görmediğini iddia eden Başkan Kemaloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak hata, 3 büyüklerden birine yapılırsa yaygara koparılıyor. İsmet Arzuman'ın hatalı olup olmadığı tartışılan faul kararı yüzünden Beşiktaş, bu kadar yaygara koparıyorsa, Anadolu takımlarının kapılarına kilit vurması gerekir. Erciyesspor, geçen yıl hakem hataları olmasa, belki de hala Süper Lig'de olurdu."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title