Haberler

Erciyes'in Konuğu Eskişehirspor

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayseri Erciyesspor, evinde Eskişehirspor'u konuk edecek.

İşte Süper Lig!

Foto galeri için tıklayınız.

Kayseri Erciyesspor ile Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının kapanış gününde Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 20.00'de başlayacak mücadelede Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak. Coşkun'un yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak.

İki takımın bu sezonki performansı

Kayseri Erciyesspor, 2013-2014 sezonunda oynadığı 13 lig maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet alırken, rakip kalelere 9 gol atıp kendi kalesinde 18 gol gördü. Mavi-siyahlı ekip ligde 12 puanla 16. sırada bulunuyor.

Eskişehirspor ise bu sezon çıktığı 13 maçın 6'sını kazandı, 2'sinde berabere kaldı, 5'inde ise yenildi. Rakip kalelere 16 gol atma başarısı gösterirken, kendi kalesinde 10 gol gördü. Siyah-Kırmızılı takım ligde 20 puanla 7. sırada yer alıyor.

Bursaspor'un kapısından dönmüş

Kayseri Erciyesspor ile Eskişehirspor PTT 1. Lig'de daha önce iki kez puan mücadelesine girdi.

2007-2008 sezonunda oynanan ilk karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'un ev sahibi olarak çıktığı karşılaşma 1-1 tamamlandı. Aynı sezonda Eskişehir'de oynanan karşılaşmada ise Eskişehirspor 2-0 galip gelmeyi başardı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Mustafa İlker Coşkun Kayseri Erciyesspor Eskişehirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title