Haberler

Eczacıbaşı Vitra Teknik Kadrosunda Değişim

Yardımcı antrenörlüğe Alper Hamurcu, kondisyonerliğe İtalyan Mencaccini getirildi

Eczacıbaşı VitrA Bayan Voleybol Takımı'nda yardımcı antrenörlüğe Alper Hamurcu, kondisyonerliğe ise İtalyan Simone Mencaccini getirildi.

Takım menajeri Nalan Ural, yaptığı açıklamada, son iki sezondur yardımcı antrenörlük görevini yürüten Mustafa Suphi Doğancı'nın genç takımın antrenörü olarak çalışmasına devam edeceğini, daha önceki kondisyoner Stefano Micoli'nin ise ailevi nedenlerden dolayı İtalya'ya döndüğünü bildirdi.

2002-2009 yılları arasında Karşıyaka Spor Kulübü'nde altyapı takımlarında antrenör, 2009-2013 yılları arasında Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nda istatistik antrenörü olarak çalışan Hamurcu'nun 2008'den bu yana milli takımlarda yardımcı antrenör ve istatistik antrenörü olarak görev aldığı ifade edildi.

Mencaccini'nin ise İtalya'da 2000-2009'da Loreto, 2009-2012'de Chateau d'Ax Robur Tiboni Urbino, 2012-2013 sezonunda da Chieri takımlarında çalıştığı, 2011'den bu yana Julio Velasco ile  İran Milli Takımı'nda görev yaptığı, 2011'de CEV Kupası şampiyonluğu ve İran Erkek Milli Takımı ile Asya şampiyonluğu yaşadığı belirtildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Suphi İtalya Vitra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title