Haberler

Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam Kars'ta

Kars'ın Kurtuluş Bayramı'na Katılmak İçin Dün Memleketi Kars'a Gelen Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu, 'Boğaz'ın Boğası' Lakaplı Ünlü Boksör Sinan Şamil Sam İlgi Odağı Oldu.

Kars'ın Kurtuluş Bayramı'na katılmak için dün memleketi Kars'a gelen Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu, 'Boğaz'ın Boğası' lakaplı ünlü boksör Sinan Şamil Sam ilgi odağı oldu.

6 yıl aradan sonra yeniden Kars'a gelmenin mutluluğunu yaşadığı söyleyen Sam, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Gazetecilerin Kars'la ilgili sorularını cevaplayan fakat boksla ilgili sorulara cevap vermeyen Sam, "Kars'a 6 yıl öncede geldim ama 14 yaşına kadar Şahnalar köyünde yaşadım. Hem köyümü görmek hem de Kars'ın Kurtuluş Bayramı'na katılmak için geldim. Geldiğim de iyi oldu. Havası, insanı güzel kendi memleketimde bulunmaktan mutluyum" dedi.

Gazetecilerin "Boksu bırakacağınız ve at yetiştiriciliği yapacağınız yönündeki haberlerle ilgili neler söyleyeceksiniz" sorusu üzerine ise Sam, "Boksu burada konuşmayalım. Kars'ın kurtuluşunu konuşalım lütfen" ifadelerini kullandı.

Sam, daha sonra Cumhuriyet resepsiyonuna ve İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nın açılışına katıldı.

(BA-İRT-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title