Haberler

Drogba'nın Menajerleri Galatasaray'dan 2 Ay Süre İstedi

Güncelleme:

G.Sa­ray yö­ne­ti­mi, Drogba'ya im­za at­tır­mak is­ti­yor ancak golcü futbolcunun menajerleri sarı-kırmızılılardan 2 ay süre istedi.

Ga­la­ta­sa­ray'da geç­ti­ği­miz se­zo­nun dev­re ara­sın­da kad­ro­ya ka­tı­lan Fil­di­şi­li yıl­dız Di­di­er Drog­ba'nın söz­leş­me­si bu se­zon so­nun­da bi­ti­yor. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­tim, yıl­dız oyun­cuy­la de­vam et­mek is­te­di­ği­ni açık­la­yıp söz­leş­me uzat­mak için na­bız yok­la­sa da de­ne­yim­li fut­bol­cu­nun cep­he­sin­den ge­len ha­ber­ler ka­fa ka­rış­tı­rı­cı cins­ten. Drog­ba'nın Tür­ki­ye'ye ge­len me­na­jer­le­ri Thi­ero Seyd­hi ve Pi­er­re Fi­re­lot ile İn­gil­te­re'de ya­şa­yan ba­sın so­rum­lu­su Ca­ro­li­ne'nin yö­ne­tim­le yap­tık­la­rı top­lan­tı­nın de­tay­la­rı şüp­he uyan­dır­dı.

SÖZLEŞME İÇİN ERKEN

Bugün'de yer alan habere göre; Fil­di­şi­li oyun­cu­nun iki me­na­je­ri ve ba­sın so­rum­lu­su­nun geç­ti­ği­miz gün­ler­de Tür­ki­ye'ye ge­le­rek Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­tim­le ma­sa­ya otur­duk­la­rı öğ­re­nil­di. Ta­raf­lar ara­sın­da ya­pı­lan ön gö­rüş­me­de Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi­ne Drog­ba'nın takımda mut­lu ol­du­ğu ifa­de edi­lir­ken söz­leş­me ye­ni­le­me ko­nu­sun­da ace­le­ci olun­ma­ma­sı­nın is­ten­di­ği öğ­re­nil­di. Seyd­hi ve Fi­re­lot'un, "Bi­raz bek­le­ye­lim. 1-2 ay içe­ri­sin­de ne ola­ca­ğı­nı gö­re­ce­ğiz" de­dik­le­ri kay­de­dil­di. Kı­sa­ca­sı Drog­ba'nın kı­sa sü­re içe­ri­sin­de söz­leş­me ye­ni­le­me ola­sı­lı­ğı müm­kün gö­zük­mü­yor.

KATAR VE ABD'DEN TEKLİFLER VAR

Ga­la­ta­sa­ray'a geç­ti­ği­miz se­zon or­ta­sın­da ge­len Drog­ba bu se­zon için 4 mil­yon eu­ro pe­şin pa­ra ve 15 bin eu­ro da maç ba­şı üc­ret alı­yor. Drog­ba cep­he­si­nin söz­leş­me yi­ne­le­mek için böy­le ağır­dan al­ma­sı dik­kat çe­ker­ken ye­ni söz­leş­me­de fi­yat ar­tı­rı­mı­na git­me­yi plan­la­dık­la­rı şüp­he­si ka­fa­lar­da be­lir­di. Drog­ba bir sü­re ön­ce GSTV'de yap­tı­ğı açık­la­ma­da, "Ta­kım ola­rak da­ha iyi ol­ma­lı­yız" di­ye­rek tak­vi­ye ya­pıl­ma­sı ge­rek­ti­ği­nin sin­yal­le­ri­ni ver­miş­ti. Fil­di­şi­li oyun­cu­nun ka­ra­rı­nın Şam­pi­yon­lar Li­gi'nde ve lig­de­ki du­ru­ma gö­re de şe­kil­le­ne­ce­ği ifa­de edi­li­yor. Drog­ba'ya Ka­tar ve ABD'den tek­lif­ler gel­di­ği ama ön­ce­li­ği­nin Ga­la­ta­sa­ray ol­du­ğu be­lir­til­di.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Tenceredeki kızgın yağa su döken adamın vücudu yandı

Tenceredeki kızgın yağa su döken adamın vücudu yandı

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title