Haberler

Diyarbakır Galatasaray Spor Okulu Açıldı

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol ve Galatasaray Futbol Akademisi Sorumlusu Bülent Ünder, sarı-kırmızılı kulübün spor okulu açılışı için Diyarbakır'a geldi.

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol ve Galatasaray Futbol Akademisi Sorumlusu Bülent Ünder, sarı-kırmızılı kulübün spor okulu açılışı için Diyarbakır'a geldi.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan Galatasaray Spor Okulu'nun açılışına gelen sarı-kırmızılı yöneticileri, Galatasaray Spor Okulu Başkanı Kadir Duran ile bir grup taraftar karşıladı. Okulun açılışını gerçekleştiren yöneticiler, burada minik çocuklarla sohbet etti.

"TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR TARAFINDA GELECEĞİN ASLANLARI İÇİN YATIRIM YAPIYORUZ"

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Türkiye'nin dört bir tarafında geleceğin aslanları için yatırım yaptıklarını belirterek, "Bugün Diyarbakır'daki futbol okulunu açıyoruz. Diyarbakır'da olmaktan son derece mutluyuz. Diyarbakır'ın Galatasaray'a olan ilgisini biliyoruz, bizde Diyarbakır'ı çok seviyoruz, bütün bölgelerimizi çok seviyoruz. Ama futbolun geri kalmaması için bu bölgelerimizde çok daha fazla yatırım düşünüyoruz. Sporcuların, futbolcuların yetişebilmesi için, bize ait oyuncularımızın hem Galatasaray'a hem de Milli takıma faydalı olabilmesi için futbol okullarının çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Şu an 130 futbol okulumuz var bunlardan bir tanesi Diyarbakır'da. Galatasaray bir dünya markası olmasının yanında Türkiye'de spora en çok yatırım yapan en çok hizmet eden en çok sporcu yetiştiren kulüplerimizden bir tanesi. O nedenle yatırımlarımız devam edecek. Barış sürecine katkı için kulüp olarak, kişi olarak her zaman desteğiz, her zaman yanındayız. Türkiye'nin en çok huzura, güvene, istikrara, konsensüse ihtiyacı olan bugünlerde eğer bizim de bir katkımız oluyorsa buradaki huzura, düzene, mutluluğa ve çözüm sürecine, çok mutlu oluruz" dedi.

"EDİRNE'DEN KARS'A KADAR SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol ise, Galatasaray'ın, yurdun Avrupa'ya açılan penceresi olduğunu ifade ederek, "Yurdun her tarafında açılan spor okullarına bir yenisini daha ekledik. Edirne'den Kars'a kadar sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu futbol okulunun Diyarbakır'a, Diyarbakır halkına, Galatasaray tarafına hayırlar uğurlar getirmesini diliyorum. Bölge insanı olarak, ben de Urfalıyım, bunu bir sosyal etkinlik olarak da görüyorum. Sadece bir futbol okulu değil, spor okulu değil. Bu sosyal sorumluluk projelerinde Galatasaray sorumluluk vazifesini yerine getirmeye devam edecektir. Bölgeye, Türk futboluna, Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren sarı-kırmızılı yöneticiler, bol bol imza dağıttı. Galatasaraylı yöneticilere spora yaptıkları katkılarından dolayı Galatasaray Spor Okulu Başkanı Kadir Duran tarafından birer plaket hediye edildi.

Öte yandan Diyarbakır Galatasaray Spor Okulu'nda 5-16 yaş arasında 75 öğrencinin eğitim göreceği bildirildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Necati Demirkol Lütfi Arıboğan Galatasaray Diyarbakır Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title