Haberler

David Villa, New York City'ye Gidiyor

Güncelleme:

Atletico Madrid'in yıldızı David Villa, "New York City'den gelen teklif, karşı konulamaz projeydi" diyerek taraftarlara veda etti.

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid forması giyen İspanyol golcü David Villa, kulübün resmi sitesinden yayınlanan bir videoyu resmi twitter hesabı üzerinden paylaşarak veda etti.

"KARŞI KONULAMAZ BİR PROJEYDİ"

New York City FC'den gelen teklifin kendisini bir hayli heyecanlandırdığını belirten Villa, "Atletico Madrid'e bana her gün kalmamı istediklerini ilettikleri için teşekkür ederim. Ancak New York City'den gelen bu teklif, benim ve ailem için gerçekten karşı konulamaz bir projeydi. Bunlar futbolun içinde olan şeyler ve Atletico'nun bunu kabullenmesi lazım" dedi.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Atletico Madrid'e geldiği ilk günden itibaren gerek soyunma odası gerekse dışarıda çok iyi arkadaşlıklar kurduğunu ve sıcak bir şekilde karşılandını belirten golcü oyuncu, "Kulübe ve Atletico Madrid taraftarlarına bana yaşattıkları unutulmaz sezon için teşekkür ediyorum. Her iki kesim için de daima kalbimde özel bir yer olacak" ifadelerini kullandı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde New York City FC ile görüştüğü ve sağlık kontrolünden geçtiği iddia edilen David Villa'nın yakın bir zamanda imza atacağı ve resmi açıklamaların kısa bir süre içerisinde yapılacağı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

atletico madrid david villa new york Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title