Haberler

David Luiz ile Edinson Cavani, Paris'e Dönmek İstemiyor

Güncelleme:

David Luiz ile Edinson Cavani, Paris'teki terörist saldırıların ardından Fransa'ya dönmek istemediklerini açıkladılar.

Paris Saint Germain'in (PSG) Güney Amerikalı oyuncuları Edinson Cavani ile David Luiz, 129 kişinin yaşamını yitirdiği Paris saldırıları ardından Fransa'ya dönmek istemediğini açıkladı.

"BANA KALSA GİTMEK İSTEMEZDİM"

Milli Takım kadrosunda oldukları için Fransa'da olmayan ikiliden Luiz saldırılarla ilgili RMC radyosuna düşüncelerini anlatırken, "Kız arkadaşım, ailem ve arkadaşlarım Paris'teler. Çok üzgün ve korkmuş durumdalar. Oraya gittiğim zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Benim işim; ancak bana kalsaydı gitmek istemezdim" diye konuştu.

"PARİS'E DÖNMEK İSTEMİYORUM"

Edinson Cavani'nin de Paris'e dönmek istemediğini açıklarken, golcü ismin bu sözlerini Uruguay Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Alvaro Gonzalez duyurdu. Gonzalez, Cavani'nin "Paris saldırıları hayat ve futbol için berbat, oraya dönmek istemiyorum" dediğini aktardı.

DI MARIA: BU OLAYLARIN SONLANMASINI İSTİYORUM

Sezon başında Mancehser United'dan Paris Saint Germain'e transfer olan Angel Di Maria ise olayları değerlendirirken, "Bir çok masum insanın ölümüne neden olan bu tür olayların tamamen sonlanmasını istiyorum" demekle yetindi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Paris Saint Germain Edinson Cavani David Luiz Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

dürbünlü:

nerde olursaniz olun, , ölüm sizi bulundugunuz yerde, , yine bulur, , ölümün caresi yoktur.

9
0
yanıtYanıtla
tülin:

cok dogru bir tespittir, ,

yanıt0
yanıt0
erzincanlı:

insanlar için üzünüm ama. birzda Avrupa çeksin bakalaım nasıl oluyormuş terörü desteklemek.

9
0
yanıtYanıtla
Arslan:

Ödlek tavuk bu gavurlar, ekmek yedikleri yere de saygıları yok üstelik.

8
1
yanıtYanıtla
GFB KÜRT:

HERGÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN ÖLDÜĞÜ ÇATIŞMALARIN OLDUĞU ORTADOĞUDA NASIL YAŞIYOR İNSANLARIMIZ ACABA HİÇ SORDUNUZMU KENDİNİZE? GÜNEYDOĞUDA BİZLERİ SAVUNDUĞUNU SÖYLEYEN PKK HERGÜN KARDEŞLERİMİ KANDIRIYOR, NAMAZ İLE DALGA GEÇİYOR BENİM ALLAHIMA İNANMIYOR VE BİZ GÜNEYDOĞUDA YAŞIYORUZ NELER ÇEKTİKLERİMİZİ BİLİYORMUSUNUZ EY GAVURLAR. . . .

8
0
yanıtYanıtla
Elmero Mobil-IOS:

Avrupanin krali cim Boma gelin

2
5
yanıtYanıtla
bf:

neden olmasın sonuçta oda fransız takımı

yanıt0
yanıt0
yazık:

ırak suriye insanlarının durumunu bi düşünsün bakalım. . nerde o kafa. .

5
0
yanıtYanıtla
Murathan:

Cavani''yi Mersin İdmanyurdu''na alalım tantuni yer cezerye yer kerebiç yer şalgam içer atom içer balık tutar rahatına bakar hatta cehennem deresine ava götürrüm ben onu bu şans bir daha zor gelir cavani iyi düşün ayannnn !!!

2
1
yanıtYanıtla
Ali:

Allah ın azabı zalimlerin üzerine muhakkak gelecektir şüphe yoktur ki rabbimiz kafirlerin yaptıkları nı görmekte ancak dünyaya değer vermediği için azabı nı geciktirmek tedir

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title