Haberler

Darıca Gençlerbirliği, 4 Futbolcusuyla Yollarını Ayırdı

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği, Hüseyin Bak, Gökhan Korkmaz, Sercan Pekkanlı ve Alican Özaltun'la yollarını ayırdı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği, Hüseyin Bak, Gökhan Korkmaz, Sercan Pekkanlı ve Alican Özaltun'la yollarını ayırdı.

Teknik direktör Tunahan Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tesislerinde ikinci devre hazırlıklarına başladıklarını belirterek, günde çift antrenmanla eksiklikleri gidereceklerini söyledi.

Hüseyin Bak, Gökhan Korkmaz, Sercan Pekkanlı ve Alican Özaltun'la yollarını ayırdıklarını ifade eden Akdoğan, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Antalya'ya gideceklerini kaydetti.

Akdoğan, lige kötü başladıklarını, sonraki maçlarda toparlanarak üst sıralara doğru yükseldiklerini dile getirerek, "Lig başında Aykut Sevim'in sakatlanması bizi zora soktu. Hücum hattında önemli bir futbolcuydu. Daha sonra Fatih Gümüşel de sakatlandı, bu 2 futbolcu sezonu kapattı. Bu isimlerden yoksun mücadele ettik. Bunları hesaplamıyorduk. Diğer arkadaşlarımız da ellerinden geleni yaptı. Liderle aramızda 6 puan fark var. Ligin ikinci devresine iyi hazırlanıp, istediğimiz sıralara doğru yükselmek istiyoruz" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Spor

Darıca Gençlerbirliği Gökhan Korkmaz Hüseyin Bak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title