Haberler

    Manchester City, Blackburn Rovers'ı 5-0 Yendi

    Güncelleme:

    Bu sezon Avrupa'nın iç sahada en golcü takımı olan Manchester City, FA Cup maçında Blackburn Rovers'ı 5-0 mağlup etti.

    İngiltere Federasyon Kupası 3. tur rövanş maçında sahasında Blackburn Rovers'ı konuk eden Manchester City, Negredo'nun golleriyle rahat geçti.

    NEGREDO İLK YARIDA ÖNE GEÇİRDİ

    Maça etkili başlayan City'de 18. dakikada Navas'ın şutu savunmadan döndü. 27. dakikada ise Dzeko'nun ceza sahası dışından şutu farklı şekilde auta çıktı. 40. dakikada Blackburn'de Chris Taylor'ın uzaklardan şutu kaleyi bulmadı. İlk yarının son dakikasında Fernandinho'nun sağdan ortasına kale önünde kafayı vuran Negredo, topu ağlara gönderdi ve devrenin skorunu belirledi 1-0.

    DZEKO SON SÖZÜ SÖYLEDİ

    İkinci yarıda da hız kesmeyen ev sahibi ekipte Kolarov'un soldan savunma arkasına nefis bir ortasında gelişine topun altına giren Negredo, kalecinin üzerinden ağlara gönderdi 2-0. 64'te konuk takımda Joshua King'in sağ çaprazdan şutunu kaleci kurtardı. 67. dakikada Navas'tan pası alan Dzeko, sağ çaprazdan çok etkili vurdu ve farkı üçe çıkardı 3-0. 72. dakikada Negredo'nun yerine giren Agüero, bir dakika sonra Dzeko'nun içeriye çevirdiği topa penaltı noktası üzerinden düzgün vurdu ve golü attı 4-0. 79. dakikada ise Navas'ın sağdan ortasına ön direkte vuran Dzeko farkı beşe çıkardı ve maçın skorunu belirledi 5-0.

    İk maçta deplasmanda 1-1 berabere kalan Manchester City, bu sonucun ardından adını 4. tura yazdırırken Blackburn kupaya veda etti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Blackburn Rovers Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title