Haberler

Çimleri Yolacağız Fener'i Yeneceğiz

Ezeli Derbiyi 'Müthiş' Olarak Değerlendiren G.saray Teknik Direktörü, "Hem Onurumuz, Hem Gururumuz İçin Oynayacağız. Futbolcularım da Çimleri Yolacak Biçimde Bu Maçı Kazanmak İçin Sahada Olacak" Diyerek İddialı Konuştu.

Ezeli derbiyi ’müthiş’ olarak değerlendiren G.Saray Teknik Direktörü, "Hem onurumuz, hem gururumuz için oynayacağız. Futbolcularım da çimleri yolacak biçimde bu maçı kazanmak için sahada olacak" diyerek iddialı konuştu.

GALATASARAY Teknik Direktörü Erik Gerets, Şampiyonlar Ligi macerasında büyük önem taşıyan Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı açıklamalarda bulunarak, "Çimleri yolacağız, Fenerbahçe’yi yeneceğiz" dedi. Galatasaray TV’deki "Teknik Yorum" programına konuk olan Belçikalı çalıştırıcı, Ali Sami Yen’deki mücadele için ayrıca, "Hem onurumuz, hem gururumuz için oynayacağız" yorumunda bulundu.

Kabullenmek büyüklüktür

Ligin bitimine iki hafta kala, Devler Ligi şansı için puan kaybına tahammüllerini olmadığını kaydeden Gerets, "Futbolcularımız, çimleri yolacak biçimde bu maçı kazanmak için sahada olacak. Daha önceki maçlara da böyle motive çıkmıştık ama maalesef sonuç iyi olmamıştı. Bu kez rakibimizi yenerek sezonu tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Yüzyılı aşan iki takım arasındaki derbiyi "müthiş" olarak nitelendiren deneyimli teknik patron, şunları söyledi: "İstanbul takımlarının birbirleriyle rekabeti zevk verici ama karşıdaki rakibinizi her zaman saymak zorundasınız.

Burada kalmak istiyorum

Elde ettikleri şampiyonluktan dolayı onları kutluyorum. Maalesef bu, bize evvelki sezon yapılmadı. Biz şampiyon olduktan sonra bizi küçük düşürmeye çalışan, başarısızlıklarını saha dışında aramayı hedefleyen demeçler verdiler. Bunlar hoş değildi. Bu tavırlarını beğenmedik ve kınıyoruz, çünkü karşı taraftaki bir başarıyı kabullenmek de büyüklüktür."

Gerets, son 4-5 maçta son dakikalarda gol yediklerini, kendisinin de savunma oyuncusu olmasından dolayı bu durumun üzüntüsünü sinire çevirdiğini söylde. Belçikalı, gönderileceği yolundaki haberlerle ilgili olarak da, "Sözleşmem var ve bunu yerine getirmek istiyorum, ama başka koşullar oluşacaksa, daha önce de söylediğim gibi, Mallorca veya başka bir yerde 1 yıl tatil yaparım, ama dediğim gibi, ben burada kalmak istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title