Haberler

Çaykur Rizespor'da Uğur Tütüneker göreve başladı -

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Tütüneker, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Çaykur Rizespor'da olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Camianın kendisine güvendiğini, bundan mutlu olduğunu ifade eden Tütüneker, "Güvenenlere teşekkür ediyorum. Agresif futbol oynamaya çalışacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bu hafta Bursaspor ile zor bir maç oynayacağız. Artık tek düşüncemiz bu" şeklinde konuştu.

Gaziantespor maçı ile moral bulduklarını kaydeden Tütüneker, şunları kaydetti:

"Rıza Çalımbay'a teşekkür ediyorum. Çok iyi bir takım kurdu. Gaziantespor maçı ile moral bulduk. Sakatlıklar nedeniyle Lualua ve Engin Baytar Bursaspor maçında olmayacak ama geniş bir kadromuz var. Mehmet Ali Karaca'dan gerekli bilgileri alacağız. Bu takımı bir yerlere getireceğimize inanıyorum. Torku Konyaspor'da iyi oynadığımız maçları kazanamadığımız zamanlar oldu. Çaykur Rizespor'un çok şanssız maçları vardı. Takımın morale ihtiyacı vardı. En iyi moral galibiyettir. Bu hafta bu morali buldu. Zor bir lig ve ilk sezon. İnşallah daha yukarılara doğru tırmanmak için çalışacağız."

Teknik direktörler için her zaman risk olduğunu vurgulayan Tütüneker, şöyle devam etti:

''Torku Konyaspor'u 14. sırada aldım ve Süper Lige çıktık. Zaman zaman takıma inandığınız zaman göreve gidersiniz. Takım bizim düşüncemize reaksiyon vermeli ve biz de onların durumuna reaksiyon vermeliyiz. Rıza hoca çok iyi hoca ama yaşadığı şanssızlıklar var. Bu tür riskler hocalarda var. Sözleşmem sezon sonuna kadar ve bu konuda çok rahatım. Üç aylık yapmamamızın nedeni kötü gittiğimiz zaman burada kalma şansınız yok. Kötü giderse işler şapkamızı alır gideriz. Tek işimiz bu üç ay konsantre olmalıyız. Taraftar, camia sadece buna odaklanmalıyız. Birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Sadece ve sadece 12 haftaya konsantre olmalıyız."

Toplantıya Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyeleri Ömer Ofluoğlu, Mustafa Baltacı, takım kaptanı Florin Cernat da katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Uğur Tütüneker Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title