Haberler

Caner, Samsunspor Defterini Kapattı

Golcü Futbolcu Caner Altın, Samsunspor ile Yollarını Ayırdı.

Golcü futbolcu Caner Altın, Samsunspor ile yollarını ayırdı.

Türk Telekom Lig A ekibi Samsunspor, maddi kriz nedeniyle elindeki futbolcuları kaybetmeye devam ediyor. Adnan Güngör'ü Trabzonspor'a veren Kırmızı-beyazlı ekipte Evren ve Gökhan Kaba, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a, Mustafa Çiçek Gençlerbirliği'ne, kaleci Akın Dağdelen ise Antalyaspor'a transfer olmuştu. Golcü futbolcu Caner Altın da Samsunspor'la anlaşamayınca yollarını ayırdı. Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile prensip anlaşmasına varan Caner Altın'ın birkaç gün sonra bu

takımla resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Samsunspor'da bir gelişme olmayınca başka takımlarla görüşmek zorunda kaldığını vurgulayan Caner, büyük ihtimalle İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a imza atacağını söyledi. Geçen sezon kötü bir sakatlık dönemi geçirdiğini ifade eden Caner, Süper Lig'de başarılı bir sezon geçirmek isteğini dile getirdi. Caner Altın, amacının üç büyük kulüpte forma giymek olduğunu sözlerine ekledi.

(İG-SA-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title