Haberler

Çakar'dan Hacıosmanoğlu Yorumu: Futbol Tarihinin En Talihsiz Açıklaması

Güncelleme:

Ahmet Çakar, Avni Aker Stadı'nda hakemleri rehin alan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu topa tutarken "Türk futbol tarihinin en tehlikeli en sorumsuz açıklamalarını yapmıştır." dedi.

Futbol yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun maçın hakemlerini Avni Aker Stadı'nda 4 saat bekletmesi ve sarf ettiği sözlerden dolayı topa tuttu.

DÜN GECE NELER YAŞANDI?

Süper Lig'de dün akşam oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrasında inanılmaz olaylar yaşandı. Hakemin yönetimini beğenmeyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul'dan Trabzon'daki yöneticileri telefonla arayıp, "Özel uçakla oraya geliyorum. Ben gelene kadar hakemleri stattan çıkarmayın." dedi. Hacıosmanoğlu daha sonra ASpor Televizyonu'na telefonla bağlanıp, "O hakemi bakalım oradan kim çıkartacak?" diye rest çekti. Hakem Çağatay Şahan ve yardımcıları 4 saat statta mahsur kaldı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonu Hacıosmanoğlu'nu ikna edebildi. Hakemler 03.47'de serbest kaldı. Eski hakem Ahmet Çakar, Hacıosmanoğlu'nun sözleri için, "Futbol tarihinin en tehlikeli, en sorumsuz açıklamaları..." dedi.

"FUTBOL TARİHİNİN EN TEHLİKELİ AÇIKLAMASI"

Ahmet Çakar, sosyal medya hesabı Twitter'dan konuyla alakalı şu ifadeleri kullandı; "Trabzon başkanı Hacıosmanoğlu Türk futbol tarihinin en tehlikeli en sorumsuz açıklamalarını yapmıştır. Trabzon yine hakem tarafından katledilmiş. 2 penaltısı verilmemiş. Kural hatası olsa bile maçın tekrarını gerektirmez, sonuca etkisi yok. Türkiyede 6222 sayılı yasadan dolayı ceza almış biri olarak savcılara soruyorum. Trabzon başkanının açıklamaları 6222 yi ihlal değil midir? Tamam hakem Trabzonspor'un 2 penaltısını vermedi ama attığı ilk gol ise uyduruk bir faul ve ofsayt. Bunun bedeli hakemi stadtan çıkartmamak mı? Yıllarca Aziz Yıldırım hakem odası bastı (basmadığı halde) diye eleştirdik. Şimdi ise İHO hakemi rehin alın talimatını canlı yayında verdi. Trabzon'daki rehine hakem olayı kabul edilemez. Yazık çok yazık. Bir hakem ne kadar hata yaparsa yapsın rehin alınamaz. İHO'nun rehin alın talimatı, azmettirme... Eski mesleğime döneceğim açıklaması ise (muhtemelen silahlı eylem ya da darp) açık bir tehdittir."



Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Avni Aker Stadı Trabzonspor Ahmet Çakar Spor Haberler

500

Yorumlar (61)

kırkaltılı:

TRABZON BU ADAMDAN KURTULUN.

33
13
yanıtYanıtla
maho 61:

Ahmet çakara sesleniyorum aziz yildirim futbol tarihinde çokmu iyi şeyler yapmış DEVLETİN ARACLARİ YAKİLDİ ahmetbey bu olaylar neden sesiz kalındı da hacıosmanoglunun eleştirisi bu kadar olay oldu

21
9
yanıtYanıtla
Hdpli:

Akpye inat kadınları koruyacağız yaşatacağız

22
6
yanıtYanıtla
RahıMobil-IOS:

Akp ülkesi işte.herife tayyip dil dökmüş yalvarmış herkes mafya

19
9
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Ulan çalar şeref kelimesini ağzına alacak en adi yaratık sensin

19
7
yanıtYanıtla
İMobil-IOS:

Federasyondan tık yok adam akpli .kınayan yok.mafya heryerde artık

21
4
yanıtYanıtla
ts:

helal sana büyük başkan

9
13
yanıtYanıtla
İMobil-IOS:

Trabzonun başında mafya ülkemin basında...

17
4
yanıtYanıtla
61.demokrat:

Adam insanları alıkoyuyor, cezası en az 12 yıl..Devletin cumhurbaşkanı suçluyu arayıp yalvarıyor, rehineler serbest bırakılıp suçlu elini kolunu sallayıp gezerken kadınada hakaret ediyor. .akp türkiyesi

7
14
yanıtYanıtla
Kadınlar için:

Açılın adalet avcısı mazlumun kurtarıcısı selocan geliyor

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title