Haberler

Bursaspor Altyapısı Altın Dönemini Yaşıyor

Güncelleme:

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kocaman, Bursaspor alt yapısındaki takımların kazandığı başarıların ülke sınırları dışına taştığını söyledi.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, Bursaspor alt yapısındaki takımların kazandığı başarıların ülke sınırları dışına taştığını belirterek, "Altyapıda tam anlamıyla futbol merkezi oluşturduk" dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün altyapıdan sorumlu yöneticisi Necmettin Kocaman, Bursaspor altyapısının 2012 yılındaki gelişimini değerlendirdi. Bütün yaş gruplarında başarılı bir seneyi geride bıraktıklarını belirten Kocaman, "Milli takımlara gönderdiğimiz oyuncularımız ülkemizin gözbebeği konumunda. Futbol dünyasının övgüyle söz ettiği bir alt yapı haline geldik. Takımlarımızın kazandıkları başarılar ülke sınırları dışına taştı. Avrupa şampiyonluğuna ulaşan, Dünya 9. luğunu elde eden takımımızın bu gelişimini son derece değerli buluyoruz" şeklinde konuştu.

"FUTBOL MERKEZİ OLUŞTURDUK"

Vakıfköy'de önemli bir yapılanma gerçekleştirdiklerini ifade eden Necmettin Kocaman, " Son derece donanımlı hocalarımızın yanında tam zamanlı çalışan doktorumuz, diyetisyenimiz ve psikologlarımız ile tam anlamıyla bir futbol merkezi oluşturduk. Özverili bir çalışmayla Bursaspor'un geleceğine yatırım yapıyoruz. Her yıl 50-60 dolayında genç futbolcu adayı Vakıfköy'e gelip gidiyor" diye konuştu.

"VEYSEL FAYDALANAMAYACAĞIMIZ BİR OYUNCUYDU"

Sezon başında takımdan ayrılan Veysel Mercan konusunda ise Kocaman, "Kendisi, hocalarımızın verdiği rapor doğrultusunda faydalanmayacağımız bir kardeşimizdi. Kulübümüzden ayrılmak istediğini bize iletti. Biz de o yaş kategorisinde söz konusu kardeşimizden daha faydalı olacak oyuncularımız olduğu için yollarımızı ayırdık. Şu anda o takımımızda milli takımımızda oynayan futbolcularımız var ve bu takımımız ligde en az gol yiyen takım durumunda. Ayrıca Veysel Mercan'ın yapacağı profesyonel sözleşmeden Bursaspor Kulübü 500 bin TL alacak. Buna benzer ayrılıklar her kulüpte defalarca kez yaşandı ve yaşanmaya devam edecek. Kulübümüzün bu konudan dolayı herhangi bir kaybı söz konusu değildir. Sonuç olarak mevcut kadromuzdaki gençlerimizin gelişimi, milli takımlarımızda gösterdikleri performans bizleri son derece mutlu etmektedir" ifadesinde bulundu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Necmettin Kocaman Bursaspor Spor Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title