Haberler

Bursa: Bursaspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bursaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 16. Haftasında Oynayacağı Trabzonspor Maçının Hazırlıklarını Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Bursaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman öncesinde Beşiktaş maçında gol atan Sinan Kaloğlu'na, ESC Cam firma yetkililerinden Selçuk Eren bin YTL'lik ödül verdi. Eren, Bursaspor'un Beşiktaş maçı öncesinde böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, etkinliğin Bursa'nın diğer firmalarına da örnek olmasını temenni ettiklerini söyledi. Sinan Kaloğlu ise ödülü takım adına aldığını belirterek, bin YTL'nin ihtiyacı olan kişilere verileceğini söyledi. Sinan, firma yetkililerine de teşekkür etti.

Bu arada, antrenmanda düz koşuların ardından, dar alanda çift kale ve istasyon çalışması yapıldı. Sakatlıkları bulunan futbolculardan Ömer Erdoğan ve Ömer Aysan Barış, kondisyoner Ömür Serdal Altunsöz nezaretinde çalışırken, Veli Acar yürüyüş yaptı.

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title