Haberler

Bucaspor'da Haciz Şoku

Bucaspor’la yollarını ayıran futbolcu Erkan Taşkıran, kulüpten alacakları nedeniyle başkan Çetin Kayışlı’nın şahsi arazisine haciz koydurdu.

Bucaspor'la yollarını ayıran futbolcu Erkan Taşkıran, kulüpten alacakları nedeniyle başkan Çetin Kayışlı'nın şahsi arazisine haciz koydurdu.

Bucaspor'da gerçekleşen olaylı kongrenin yargıya taşınması ile başkanlığı tartışma konusu olan Çetin Kayışlı'lı bir de haciz şoku yaşadı. Bucaspor'un eski futbolcusu Erkan Taşkıran, kulüpten alması gereken 250 bin TL ödenmeyince yargıya başvurdu. Avukatı aracılığı ile elindeki senetleri icra yoluyla almak isteyen Taşkıran, kulübün adına düzenlenen senedi 'garantör' sıfatı ile imzalayan Kayışlı'nın Menemen'de bulunan değerli arazisine haciz koydurdu.

Kulüpten 250 bin TL alacağı bulunan Erkan Taşkıran'a kongreden önce kulüp adına senet verildiğini ve bu senetlerin üzerine garantör olarak imza attığını doğrulayan Başkan Kayışlı, "Bu futbolcunun alacağı doğrudur. Ben verilen senetlere kefil oldum. Futbolcu parasını alamayınca yargıya başvurmuş. Biz kendisine en kısa zamanda parasını ödeyeceğiz" dedi. Futbolcunun avukatı Sami Oruç, konunun yargıda olması nedeniyle konuşmak istemediğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erkan Taşkıran Çetin Kayışlı Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title