Haberler

Bridgestone İPEK şENOĞLU cUP tENİS tURNUVASI öDÜL gECESİ

Güncelleme:

"Bridgestone İpek Şenoğlu Cup - Tenis Turnuvası" 15 Mart akşamı Betül Demir'in konseri ve VDJ Sergio Performans'ı ile gerçekleşen ödül töreni ile son buldu.

Tenis oynayan kişilerin artması ve tenisin yaygın bir spor haline gelmesi için veteran tenisinin çok önemli olduğu düşüncesiyle hayata geçirilen "Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası", yaratılan farklar ile katılan oyunculara daha profesyonel bir organizasyon tecrübesi yaşatırken ve benzer diğer organisazyonlara da örnek olabilecek bir seneyi daha geride bıraktı.

"Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası", tenis sporuyla ilgilenen her yaştan sporcuyu Tekler, Çiftler ve mix kategorilerinde ağırladı.

Hülya Avşar, Berksan, Metin Tekin, Filiz Taçbaş, Ümit Davala, Behzat Gerçeker gibi isimlerin de yer aldığı turnuvada her yaş ve kategoriden tenisçi karşılıklı mücadele için bir araya geldi. Turnuvanın sonunda maçlarda galip gelenler, İpek Şenoğlu'nun sunumu ile gerçekleşen ve Betül Demir'in konseri ve VDJ Sergio Performans'ın katılımıyla renk kattığı özel ödül töreninde, sporcular kupalarını aldılar.

Türkiye'yi dünyada gururla temsil eden milli tenisçi İpek Şenoğlu'nun sunduğu ödül töreninde, Asaş Grup ve Clubsporium Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çerçi, yanı sıra turnuvanın sponsorları Bridgestone Pazarlama Uzmanı Ceren Kalkan, İsom Kurumsal İletişim Müdürü Banu Erdoğan, Coca Cola Ürün Müdürü Merve Başçı, İsom Tıp Merkezi Kurumsal İletişim Direktörü Banu Erdoğan, Bürosit Pazarlama Şefi Mehmet Kabran, Çatı Organizasyon Genel Müdürü Selçuk Turna, Alpali Reklam Bülent Öztürk, Intro Muzik Emin Erol, Hızlı Sigorta ve E7 Grup Remzi Çakmak, Özkan Elagöz ve Wilson Ahmet Tombul plaketlerine almak üzere sahnede yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Spor

İpek Şenoğlu Betül Demir Bridgestone Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title