Haberler

Blackburn Rovers'ta Tugay Kerimoğlu Sesleri

Güncelleme:

İngiltere Championship ekiplerinden Blackburn Rovers'ta teknik direktör Gary Bowyer'ın işine son verilirken Ada ekibinin gündemine Tugay Kerimoğlu girdi.

Son dönemde alınan kötü sonuçlar ve takımın liderlik potasından 17 puan uzakta kalması sonrası harekete geçen Blackburn yönetimi 44 yaşındaki İngiliz teknik adam ve ekibiyle yollarını ayırdı. Kulübün sahipleri tüm teknik heyetin görevinden alınmasını isterken, takımı en azından Play Off potasına çıkaracak teknik adam arayışlarına hemen başladı.

'BU İŞİ TUGAY KERİMOĞLU YAPAR'

Blackburn Rovers Kulübü'ne yakın kaynaklar başkanın 'Bu işi Tugay Kerimoğlu yapar' dediği öğrenilirken, İngiliz ekibiyle efsaneleşen Tugay Kerimoğlu'nun taraftarları ve oyuncuları yeniden kenetleyebileceği konuşuluyor.

TARAFTAR DA İSTİYOR

Blackburn taraftarlarının Tugay Kerimoğlu konusunda hem fikir olduğu onu yeniden Ewood Park'ta görmek istediği de gelen haberler arasında.

8 YIL FORMA GİYDİ

Tugay Kerimoğlu, 1999-2001 yılları arasında Celtic'in ezeli rakibi Glasgow Rangers'ta oynamış ve daha sonra aralıksız 8 yıl formasını giyeceği Blackburn Rovers'a transfer olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Blackburn Rovers Tugay Kerimoğlu Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

BirBilenAdam:

BİZDEN BİRİNİN DÜNYADA İSİM YAPMASI ÇOK GÜZEL YA. HELAL OLSUN ADAMA.

43
0
yanıtYanıtla
sessiz:

Tugay kardeşim GS de iken lezzetle seyrettiğim nadir futbolculardandı. 50-60 metreye pas atardı. Top ayağına bi futbolcunun bu kadar mı yakışırdı

19
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gs lı

16
1
yanıtYanıtla
tecessus:

Hayırlı olsun . . . Yapar tugay . Keşke ligimizde takım çalıştırsaydı . Tecrübe olurdu .

6
0
yanıtYanıtla
ATLanTiS:

bencede tugay bu işi yapabilecek kapasitede. Ama tabi öyle hemen bu iş olacak diyede bir durum olamaz. Şans verilmelidir ve birazda katlanılmalıdır. Kimsenin elinde sihirli değneği yok çünkü.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title