Haberler

Beylikdüzü'nde Yaz Spor Okulları Start Verdi

Beylikdüzü Belediyesi'nin her yıl düzenlemiş olduğu yaz spor okulları, sezona yüksek katılımla başladı.

Beylikdüzü Belediyesi'nin her yıl düzenlemiş olduğu yaz spor okulları, sezona yüksek katılımla başladı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Bürosu sportif başarıların devamı ve arttırılması etik değerlere sahip sporcuların yetiştirilmesi, Beylikdüzün'de sporun yaygınlaşması amacıyla bu yılda sürdürdüğü Yaz Spor Okulları'na başvuran çocuklara kıyafetlerini teslim etmek üzere bir program düzenledi. Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, belediye yetkilileri, spor eğitmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

"ONLAR BİZİM DE ÇOCUKLARIMIZ"

Deneyimli 26 eğitmen kadrosuyla 11 branşta yaklaşık bin 500 öğrenciye eğitim verilecek olan yaz spor okulları kıyafet dağıtım programı Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel'in açılış konuşması ile başladı. Ardından yaz spor okulları koordinatörü Lokman Arıcıoğlu öğrenciler ve velileri programla ilgili bilgilendirildi.

Programda, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u temsilen bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, öncelikle karne alan çocukları kutlayarak, "Bizlere emanet olarak teslim ettiğiniz sevgili yavrularımıza bizler, kendi çocuklarımız gibi hassasiyetle davranacağız. Çünkü onlar bizim de çocuklarımız, canımız" dedi.

ÇOCUKLARA SPOR KIYAFETLERİ HEDİYE EDİLDİ

Kısa zaman önce Beylikdüzü Kulüpler Birliği'nin kurulduğunu ve Beylikdüzü Kulüpler Birliği Başkanı olduğunu da sözlerine ekleyen Yalçın, "Beylikdüzü'ndeki spor aktivitelerini tek noktadan koordine ediyoruz. Amacımız Beylikdüzü'nü sporda daha çok ses getiren bir ilçe haline getirmek" ifadelerini kullanarak 7'den 70'e her vatandaşı spora davet etti.

Konuşmaların ardından Yaz Spor Okulları uzman eğitmen kadrosu kendilerini tanıttı. Program; İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Av. Ercan Ay ve belediye spor sorumlularının Yaz Spor Okulu'na katılan çocuklara çanta ve spor kıyafetlerini hediye etmesiyle sona erdi.

BRANŞ EĞİTİMLERİ 2 AYLIK BİR DÖNEMİ KAPSIYOR

Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda hafta içi her gün saat 09.00 ile 12.30 saatleri arasında Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tekvando, Masa Tenisi, Satranç, Jimlastik, Yüzme ve Rüzgar Sörfü branşlarında eğitimler verilecek. Eğitimler 17 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında yaklaşık 2 aylık dönemi kapsayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Ercan Ay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title