Haberler

Beşiktaşlı Taraftarları Çıldırtan Hakem Ataması

Güncelleme:

TFF, Süper Lig'de haftasonu oynanacak Beşiktaş-Başakşehir maçına, Konyaspor maçındaki yönetimiyle siyah beyazlılardan tepki toplayan Serkan Gençerler'in kuzeni Koray Gençerler'i atadı.

Beşiktaşlılar'ın Konyaspor maçında vermediği ofsaytla gecenin kaderini belirleyen Serkan Gençerler'e öfkesi sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ise o ismi unutturmamakta kararlı. Kurul, Kartal'ın pazar günkü Başakşehir maçına öyle bir atama yaptı ki, duyanlar inanamadı: Serkan Gençerler'in kuzeni Koray Gençerler.

GENÇERLER SOYİSMİ ÇILDIRTTI

Merkez Hakem Kurulu (MHK), son dönemlerin en çok konuşulan atamalarından birine imzasını attı, Koray Gençerler'i Başakşehir- Beşiktaş maçına verdi... İlk bakışta 'Bunda ne var?' diyebilirsiniz. Ancak Gençerler Beşiktaşlıların bir an önce unutmaya çalıştığı bir soyadı. Çünkü önceki gece Koray Gençerler'in kuzeni Serkan Gençerler, Kartal'ın Konyaspor'a yenildiği Türkiye Kupası mücadelesine kaldırmadığı ofsayt bayrağıyla damgasını vurmuş,tepkinin merkezi olmuştu.

KARTAL İTİRAZ ETTİ

O kalkmayan ofsayt bayrağının ardından Marcelo direkt kırmızı kartla atılmış, devamındaki firikikte de Konyaspor oyunda 1-1'lik eşitliği ardından da üstünlüğü yakalamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş başta olmak üzere Beşiktaş camiasının öfke seli, hatta kırmızı kartın cezasına dair erteleme talebi, MHK'yı fazla etkilemedi!

Kurul pazar günü Başakşehir'in Beşiktaş'ı ağırlayacağı 90 dakikanın 5 hakeminden biri olarak Serkan Gençerler'in kuzeni Koray Gençerler'i seçti. Kuzen Gençerler, zorlu müsabakada çizgi hakemi olarak görev yapacak.

'YA HATA YAPARSA!'

Fanatik gazetesinin haberine göre; bu atamanın ardından sosyal medya kelimenin tam anlamıyla yıkıldı. Sadece Beşiktaş taraftarları değil, herkes 'Başka hakem mi yoktu! Olası bir yanlış kararın altından MHK nasıl kalkar?' yorumlarını yaptı. Merkez Hakem Kurulu'ndan ise bu atamayla ilgili olarak ekstra bir açıklama gelmedi.





Kaynak: Haberler.com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Koray Gençerler Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Yorum:

YAAA ALLAH ASKINA NEVARDI HAKEMDE KONYA SP DA PENALTIYDI VERMEDI YILLARDIR BASKINIYLA MEDYASIYLA ISTANBUL TAKIMLARINI AYIRIMCILIK YAPILMIYORMU ANADOLU TAKIMLARININ HEP ONUNU DIKADILAR BESIKTAS YENSEYDI BIRSEY YOKTU OGUN YAYIN YAPAN KANAL SIPIKERI NEKADAR TARAF TUTDU BUNUN ICIN AVRUPA BASARILI OLAMIYORLAR

26
4
yanıtYanıtla
hulusi:

federasyon bjk şampiyon olmasın diye büyük bir gayret halinde. bütün şikebahçelilerde arkasında

14
10
yanıtYanıtla
adamMobil-ANDROID:

bu kartal son günlerde neden her şeye itiraz eder oldu

4
9
yanıtYanıtla
kartal:

Bedelini ağır ödersin hakem

7
4
yanıtYanıtla
SB:

FEDERASYON BJK YA SAMSUN FACİASI YAŞATMANIN DENEMELRİNE BAŞLADI.

8
2
yanıtYanıtla
fatih terimMobil-ANDROID:

Türkiye Futbol direktörü yıllarını GS ye adamış birisi olunca aksi beklenemezdi zaten. geçen sene 4.yildizi nasıl aldılar sanki?

8
2
yanıtYanıtla
tt:

Ah ha ha

4
1
yanıtYanıtla
SANKİ BİLEN:

Serkan Koray Gencerler piyonmu. Onlara Beşiktaşa çelme takmak isteyenler görev vermiş gibiler.

1
0
yanıtYanıtla
kadri aynar:

bence bu atamanın tek açıklaması sizi şampiyon yapmayacağız diyen bir yetkili grup zira bence bjk son şampiyonluğunu şimdi ki tff başkanı zamanı aldı ve bu kadar para harcayan başka bir klüpte işi ateşliyor demektir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title