Haberler

Beşiktaş Yıldız Takımı Nıke Premıer Cup'ın Şampiyonu Oldu

Beşiktaş Yıldız Takımı, 2006-2007 Türkiye Yıldızlar Ligi Final Maçında Trabzonspor'u 3-2 Mağlup Ederek Şampiyon Oldu.

Beşiktaş Yıldız Takımı, 2006-2007 Türkiye Yıldızlar Ligi final maçında Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Kasımpaşa Stadı'nda yapılan karşılaşmada rakibi Trabzonspor Yıldız Takımı'nı 3-2 mağlup eden Beşiktaş şampiyon olurken, Siyah-beyazlılar şampiyonluk kupalarını, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den aldılar. Genç futbolcular Mayıs ayında Hollanda'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

1420 yıldız takımını geride bırakarak şampiyon olan Beşiktaş'a kupayı kazandıran maçın gollerini Sezer Özmen, Ali İhsan Şahin ve 70. dakikada Ömer Karancı kaydetti. Turnuvayı ikincilikle bitiren Trabzonspor'un golleri ise Adem İlker Kutoğlu ve Hasan Ahmet Sarı'dan geldi. Turnuvanın üçüncüsü ise yine büyük başarı göstererek yarı finallere kadar yükselen Bucaspor oldu.

2006-2007 Türkiye Yıldızlar Ligi final maçını izleyenler arasında Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Futbol Federasyonu Ar-Peg Genel Koordinatörü Gündüz Tekin Onay, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Orhan Saka ve Fenerbahçeli genç oyuncu Can Arat da vardı.

Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan turnuvanın şampiyonu Beşiktaş, 17-21 Mayıs tarihleri arasında Hollanda-Lisse'te yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılacak. Lisse'ten birinci çıkacak takım ise Manchester'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılma şansına sahip olacak.

(İK-İK-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title