Haberler

Beşiktaş'ta Sakat Futbolcuların Durumu

Kulüp doktoru Başöz: "Sezer Öztürk'ün ayak bileği burkulmuştu. Bugün itibariyle ayak egzersizlerine başladı"

Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru İsmail Başöz, sakatlığı bulunan Sezer Öztürk'ün ayak bileğinin burkulduğunu ve bugün itibariyle ayak egzersizlerine başladığını söyledi.

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Başöz, Sezer'in sahadaki egzersizlerine de devam edeceğini belirterek, "Birkaç gün sonra alacağımız sonuçlara göre takıma dönüp dönmeyeceğine karar vereceğiz" dedi.

Diğer sakat oyuncularla ilgili bilgi veren İsmail Başöz, şunları kaydetti:

"İsmail Köybaşı, bireysel ve rehabilitasyon antrenmanlarını Dolu Arslan eşliğinde sürdürüyor. Yaklaşık 2 haftalık bir hedefimiz var. İsmail ile ilgili tabii ki bunlar sadece hedef. Uğur Boral'ın tedavisi sürüyor. Uğur Boral'ın takıma dönmesi biraz daha süre alacak gibi gözüküyor. Manuel Fernandes'in disk tendonlarında bir ağrı vardı. Bugün dinlenmesine karar verdik. Her antrenmandan önce kontrolünü sağlayacağız. Almeida'nın da bel kaslarında ciddi bir sertlik ve ağrı vardı. Egzersizler ağrıyı artıracağından dinlenmesine karar verdik ve tedavisine başladık."

Sporcu fıtığı nedeniyle ameliyat olan Holosko'nun durumuyla ilgili olarak siyah-beyazlı takımın doktoru, şunları söyledi:

"Holosko'nun kasık bölgesindeki ağrı bundan 20 gün önce başladı. Bu ağrıların başlamasından itibaren bütün olasılıkları gözönünde bulundurarak sporcumuzu takip etmeye başladık. O bölgede oluşabilecek sakatlık sayısı çok fazladır ve bir kas yırtığı, bağ kopması gibi net bir bulgu vermediği için takip çok önemlidir. Tanısı çok zor koyulan bir sakatlıktır, bütün dünyada bu böyledir.  Detaylı incelemelerin ve testlerin İstanbul'da güvendiğimiz doktorlar ve makinalar eşliğinde tekrar yapılmasını istedim. Orada Prof. Dr. Melih Paksoy ve Prof Dr. Ömer Taşer tarafından muayaneleri yapıldı. Tekrardan MR'ı ve ultrasonu çekildi ve benim düşündüğüm bulgular İstanbul'da yapılan testler sonucunda ortaya çıkarıldı. Yaklaşık 8 milimetrelik küçük bir fıtık olduğu için muhtemelen burada görülemedi. Bulgular çok net ve kesin olduğu için süreci hızlandırıp bir an önce operasyonu yapmak istedik." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Sezer Öztürk İsmail Başöz İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title