Haberler

Beşiktaş'ta Cenk Gönen Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Galatasaray maçının son anlarında Burak'ın tekmesi yüzüne gelen Beşiktaş kalecisi Cenk Gönen, maç sonunda hastanelik oldu.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Cenk korkuttu. Galatasaray'ın 1-0 kazandığı maçın ikinci yarısında Tolga'nın sakatlığı nedeniyle oyuna giren file bekçisi, 84. dakikada yerde kaldı. Cenk'in tedavisi 7 dakika sürdü.

DOKTORLAR KALE ARKASINDA BEKLEDİ

Gözünün üstünde açılma olan Cenk'in tedavisi sonrasında Siyah-Beyazlı doktorlar maçı Beşiktaş kalesinin arkasında tamamladı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Lig TV muhabiri, maçtan sonra bilgilendirmede bulundu. Muhabir, "Cenk ambulansla hastaneye kaldırıldı. MR'ı ve tomografisi çekilecek. Maç sonunda arkadaşlarına pozisyon ile ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Kendisinin geçici hafıza kaybı var." dedi.

BEŞİKTAŞ KULÜP DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, Galatasaray maçında sakatlanan kaleciler Tolga ve Cenç hakkında açıklamalarda bulundu. Karanlık, girdiği bir pozisyon sonrası aldığı darbe nedeniyle bilincini kaybeden Cenk ile ilgili, "Oyuncu değiştirme hakkımız olsa değiştirirdik. İyice kontrol ettikten sonra oynamasına karar verdik" dedi. 

"HAFIZASINI KAYBETMİŞTİ"

Kulübün internet sitesinde yer açıklama şöyle;

"Cenk Gönen'in hastanede yapılan ilk tetkiklerine göre durumu iyi. Birkaç test daha yapılacak. Kafasına bir darbe aldı ve hafızasını kaybetmişti. Kaşında açık vardı. Yüzünde ve kulağında sıkıntısı vardı. Oyuncuyu devam ettirmenin risk olup olmayacağını düşündüm. Oyuncu değiştirme hakkımız olsa değiştirirdik. İyice kontrol ettikten sonra oynamasına karar verdik. Herhangi bir sorun olmaması için maçtan sonra Cenk'i hastaneye gönderdik. Hastanede de gerekli kontrolleri yapıldı."

" Tolga Zengin'in gözüyle ilgili bir sıkıntısı vardı. Yüzde yüz göremediğini söyledi. Devre arasında durumunu değerlendirdik. İyi hissetmediği için kendisini oyuna devam ettirmedik."
"Oğuzhan Özyakup geçen hafta bir sıkıntı yaşamıştı. Haftaiçi yoğun bir tedavi programı uyguladık ve bu maça çıkardık. Oyunda talihsiz bir pozisyon yaşadı. Ayağında ağrıları var. Gerekli kontrolleri yapacağız."

AHMET KAVALCI: "ENK İYİ DURUMDA KONTROL AMAÇLI HASTANEDE KALACAK

Ahmet Kavalcı Cenk Gönen'in sağlık durumu ile ilgili "Maç esnasında Galatasaraylı futbolcuyla çarpışan kalecimiz Cenk'in kafasına aldığı darbeden dolayı bütün tetkikleri yapılmıştır, korkulacak bir şey yoktur. Kontrol amaçlı bu gece hastanede kalacaktır. Sabah tekrar kontrolleri yapıldıktan sonra evine gönderilecektir. Hafıza kaybı maç esnasında olan şey ama şu anda her şeyi hatırlıyor. Kendisi oynamak istediğini söyledi ve devam etti" şeklinde açıklama yaptı.

Tolga'nın durumunun da iyi olduğunu belirten Kavalcı, "Tolga ile ilgili bir problem yok. Sadece gözündeki yaşlanmadan dolayı oyuna devam edemeyeceğini söyledi. Onunla ilgili bir problem yok" dedi

ÖNDER ÖZEN: CENK ŞU ANDA İYİ DURUMDA. OYUNA DEVAM ETMEYİ KENDİSİ İSTEDİ

Önder Özen ise Cenk'in pozisyona bütün iyi niyetiyle gidip şansızlık yaşadığını söyleyerek, "Sert bir darbe aldı. Tomografisi ve MR'ı çekildi. Çok şükür bir sıkıntı yok. Maç içinde geçici bir hafıza kaybı yaşadı. Bu son derece doğal benim de başıma gelmişti. Oynamaya devam etmek istedi. Yüzünde ve kulağında çizikler var. Tekrar geçmiş olsun diyorum. Çok sayda mesaj geldi, herkes arıyor. Bir kez daha söylemiş olalım, durumu gayet iyi. Özellikle annesi Sema hanım çok telaşlandı sürekli arıyor. Bir sıkıntı yok, Cenk şu anda iyi durumda" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ahmet Kavalcı Tolga Zengin Galatasaray Gönen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title