Haberler

Beşiktaş, Luiz Adriano Transferi İçin Düğmeye Bastı

Güncelleme:

Beşiktaş, zaman zaman ismi gündeme gelmesine rağmen hiç girişimde bulunmadığı Milan'lı Luiz Adriano konusunda düğmeye bastı.


Beşiktaş'ta forvet transferi sıcaklığını koruyor. Gomez'le irtibat halinde olduğu bilenen Fikret Orman'ın asıl hedefinin Brezilyalı golcü Luiz Adriano olduğu ortaya çıktı. Başkan dün, Brezilyalı forvetin menajeri Gilmar Veloz ile irtibat kurarak buluşma ayarladı.

GOMEZ'DEN SONRA LUİZ'İN MENAJERİYLE GÖRÜŞECEK

Buna göre Orman, Gomez'le görüşmesi sonrası cumartesi günü de Adriano'nun menajeri Veloz ile yemek yiyip 29 yaşındaki Luiz Adriano için teklifini sunacak. Menajerle anlaşılması halinde Milan'ın kapısını çalacağı belirtilen başkanın İtalyanlara 5 milyon euro önereceği de gelen haberler arasında.

ARABULUCU LUCESCU

Teklifin kabul edilmemesi halinde kiralama yöntemi de masaya yatırılacak. Beşiktaş'ın bu transferdeki arabulucusunun ise Mircea Lucescu olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetimin Rumen teknik adamdan eski öğrencisi ile konuşmasını istediği, bunu kabul eden Lucescu'nun da Zenit'e aldırmayı başaramadığı Adriano'ya Beşiktaş'a gelmesi için telkinde bulunacağı dile getirildi.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Milan, geçen sezon başında Shakhtar Donetsk'ten kadrosuna kattığı Adriano için 8 milyon euro ödemişti. Ancak sambacının, İtalyan devinde beklentilerin altında kalıp istediği kadar süre alamadığı için ayrılmayı düşündüğü biliniyor. Adriano geçen sezon 29 maçta forma giydiği Milan'da 6 gol, 4 asistle oynadı.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mircea Lucescu Luiz Adriano Beşiktaş Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title