Haberler

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Gökhan Süzen Kendinden Emin

Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Süzen, takımında başarılı olarak Milli Takım'a yükselmek istediği söyledi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Süzen, takımında başarılı olarak Milli Takım'a yükselmek istediği söyledi.

Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Gökhan Süzen, Beşiktaş ile çıktığı ilk idman öncesinde basın mensuplarının karşısında sınav verdi. Birçok takımın transfer teklifini Beşiktaş ve Samet Aybaba için geri çevirdiğini belirten Süzen, Beşiktaş'ta forma giyme konusunda kendisine güveninin tam olduğunu,

Beşiktaş'ta başarılı olarak Milli Takım'a kadar yükselmek istediğini söyledi.

Süzen basın mensuplarının sorularını cevaplandırdıktan sonra Manavgat Arslan Zeki Demirci Spor kompleksinde yeni takımı Beşiktaş ile çıktığı ilk idmanda heyecanlı göründü. Süzen, çift kalede mücadelesiyle göz doldurdu.

Manavgat Arslan Zeki Demirci Spor kompleksinde Beşiktaş idmanı öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Süzen, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Kendisini çok isteyen, kendisinin de çok istediği büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Süzen, "Beşiktaş uzun süredir beni transfer etmek istiyordu. Sonunda Beşiktaş'a transferin gecikmeli de olsa gerçekleşti. Bu transfer sürecinde emeği geçen başta Beşiktaş Kulübü Başkanı ve transfer komitesine, her zaman beni istediğini dile getiren Samet hocama ve formasını giymekten her zaman gurur duyduğum transferimde her türlü kolaylığı sağlayan İstanbul Büyük Şehir belediye yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Genç futbolcu Beşiktaş'ta eşiyle evlilik tarihi olan 19 numaralı formayı giymek istediğini söyledi. Süzen, Beşiktaş'ta sadece sol bek mevkiinde değil birçok mevkide oynayabileceğini ve başarılı olacağına inandığını dile getirdi. Spor Toto Süper ligde 5 yıldır forma giydiğini, Türkiye Kupasında final heyecanını tattığını belirten Süzen "Beşiktaş'ta forma rekabetinden çekinmiyorum. Bu rekabet Beşiktaş'a da yarar sağlayacaktır. Formayı kapacağımdan, daha sonra da eski hocam Abdullah Avcı'nın gözüne girerek Milli Takımda oynayacağımdan şüphem yok" dedi.

Gökhan Süzen, Beşiktaş ile sözleşme imzalarken, Beşiktaş'ın sezon başından beri uyguladığı 'Feda' sloganına uygun olarak sözleşmesinde de feda yaptığını belirterek "Beşiktaş birinci devre forvet hattıyla zevk veren bir oyun sergilerken savunma hattıyla zor anlar yaşadı. Bunu bireylere bağlamak doğru olmaz. Topyekün savunma bölgesi olarak değerlendirmek lazım" açıklamasında bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Gökhan Süzen Zeki Demirci Manavgat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title