Haberler

Beşiktaş'ın Genç Kalecisi Cenk Gönen:

Beşiktaş'ın Genç Kalecisi Cenk Gönen: "Beşiktaş'ın Kadrosundaki Oyuncularla Mücadele Etmek Rakiplerimiz İçin Zor Olacaktır"

BEŞİKTAŞ'IN GENÇ KALECİSİ CENK GÖNEN: "BEŞİKTAŞ'IN KADROSUNDAKİ OYUNCULARLA MÜCADELE ETMEK RAKİPLERİMİZ İÇİN ZOR OLACAKTIR" "ALMEIDA'NIN YAKINDAN ÇEKTİĞİ ŞUTLARDA SAKATLANMA TEHLİKESİ YAŞANABİLİR"

"SCHMEİCHEL VE CASİLLAS'I ÖRNEK ALIYORUM" "TAKIMIMIZA YENİ GELEN OYUNCULARIN İLGİ ODAĞI OLMASI BİZİ RAHATSIZ ETMİYOR"

"KAMP SÜRECİNDE LOU MARİNOFF'UN -FELSEFE HAYATINIZI NASIL DEĞİŞTİRİR?- KİTABINI OKUYORUM"

Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi hazırlıklarına Antalya'da devam eden Beşiktaş'da bugün takımın kamp yaptığı otelde genç kaleci Cenk Gönen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cenk ilk olarak 4 Ocak'ta başlayan ve yarın sona erecek olan hazırlık kampının yanı sıra takımın yeni transferlerini şöyle değerlendirdi: "Kampımız oldukça yoğun geçti ama çok verimli oldu. Özellikle yeni gelen arkadaşlarımızın takıma uyumu için de iyi oldu. Sivasspor maçınd da kendimizi test ettik. Takımın fiziksel ve mentay açıdan uyumu iyi bir seviyede. İkinci yarıya hazırız. 1 hafta içinde daha iyi olacağız. Yeni gelen arkadaşlarımızın Portekizli yani, Akdeniz insanı olmaları ve sıcak kanlı davranmaları kaynaşmamızı daha da hızlandırdı. Sezonun ikinci yarısı için umutluyuz. Kariyerleri ve kaliteleri belli futbolcular kadromuza dahil oldular. İkinci yarı ilk yarıya oranla daha iyi olmak zorundayız." Cenk yeri transferlerden Almeida hakkında öyle bir açıklama yaptı ki, "Özellikle yakın mesafeden vurduğu toplarda sakatlanma riski var. Çok iyi ve kaliteli bir futbolcu" diyerek rakip kalecilere korku saldı.

Cenk kendi performansı ve örnek aldığı kaleciler hakkında şunları söyledi:

"Kendi potansiyelimin ve yetekneklerimin farkındaym. Zafer Hocam, Rüştü ve Hakan Ağabey gibi iki önemli oyuncudan her gün yeni şeyler öğreniyorum. Takımdaki rekabet zorlanmayı getiriyor. Zorlanma da performanslarımınız atrmasını sağlıyor. Sonuç olarak takıma olumlu yansıyan bir durum oluşuyor. Ben Peter Schmeichel ve Casillas'ı örnek almak istiyorum". Cenk takımın yeni yıldızlarını rakiplerinin kalecilerine ve defanslarını zor anlar yaşatabilecekelerini belirterek; "Rakiplerimizi işleri kolay olmayacak. Yeni transferlerimiz diğer takımların defanslarını ve kalecilerini zorlayacakylardır. İşleri zor olacak. Beşiktaş kadrosundaki oyuncularla başa çıkmık zor olacak. Bu durum bize de moral veriyor". şeklinde konuştu. Cenk, teknik direktör Schuster'ın kendisinden istedikleri ve oyun sistemi hakkına şunları söyledi:

"Şu anda Schuster'ın sistemini oynuyoruz ve ben de bu sistemde başarılı olduğumu inanıyorum. Hocamız daha çok oyunu yerden başlamamızı istiyor. Uzun oynamıyoruz. Ben de elimden geleni yapıyorum". Yeni transferlerin ilgi odağı olması takım içinde huzursuzluk yaratıyor mu sorusuna ise Cenk şu cevabı verdi.

"Kesinlikle yaşanmıyor. İlgiyi sindire bilmiş insanlar. Takımda bu konu ile ilgili bir rahatsızlık yok. Çok kaliteli ve karakterli oyunculara sahibiz. Onlara hiçbir sıkıntımız yok. Aynı takımda olduğumuz için çok mutluyuz". Kitap okumayı sevmesi ile bilinen Cenk, kamp süresinde okuduğu kitabı basın mensupları ile paylaşarak; "İbrahim Üzülmez benim odamdan "Felsefenin Tesellisi" kıtabını almıştı. Ben önermemiştim. Ben kamp süresinde Lou Marinoff 'un "Felsefe Hayatınızı Nasıl Değiştirir" kitabını okuyorum".

Cenk basın toplantısının ardından golf oynarken kullanılan Buggy aracının üzerinde gazetecileri poz verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title