Haberler

Beşiktaş İçin Şampiyonluk Anıtı

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın kazandığı 2011-2012 sezonu Eurochallenge Avrupa Şampiyonluk Kupası, Bahçelievler'de anıtlaştı.

Beşiktaş İÇİN ŞAMPİYONLUK ANITI

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın kazandığı 2011-2012 sezonu Eurochallenge Avrupa Şampiyonluk Kupası, Bahçelievler'de anıtlaştı.

Bahçelievler Belediyesi tarafından yaptırılan BJK Avrupa Basketbol Şampiyonluk Anıtı Çobançeşme Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde törenle açıldı.

Şampiyonluk anıtının açılışına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın kupayı kazandığı tarihteki antrenörü Ergin Ataman, Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanları Ali Osman Tobay ve Dinçer Çetintaş, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ağırman ve Harun Erdenay, A Milli Basketbol Takımı Menajeri Barbaros Akkaş, Beşiktaşlı eski milli futbolcular Ziya Doğan ve Fethi Türkeş ile Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu katıldı.

Anıtın açılışında konuşan Başkan Osman Develioğlu, "Türk sporunun gelişimine, güçlenmesine ve yükselmesine emek veren tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Beşiktaşımızın Avrupa'daki basketbolda şampiyonluk başarısını anıtlaştırarak gelecek nesillere aktarmak istedik. Beşiktaşımıza söz verdik ve o sözü yerine getirdik. Bu ve buna benzer anıtlarla sportif başarıların göz önünde olması gençlerimize ilham verecek. Anıtımız gelecek nesillere ve tüm sporseverlere armağan olsun" diye konuştu.

Töende Beşiktaş eski anternörü Ergin Ataman, "Böylesine büyük emeklerle elde edilmiş bu değerli kupayı Bahçelievler'de anıtlaştırdığı için Belediye Başkanımız Osman Develioğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da Başkan Develioğlu'na teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Bu kupanın alınmasında emeği geçen tüm sporcularımıza, koçumuza da çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük başarıları elde etmek camiamıza nasip olur" ifadesini kullandı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Osman Develioğlu Bahçelievler Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title