Haberler

Beşiktaş - G.antep Muhtemel 11'leri

Güncelleme:

Cumartesi günü Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Gaziantepspor'u ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Cumartesi günü Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Gaziantepspor'u ağırlayacak. İnönü Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek. Saat 19: 00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz. 54. RANDEVU Beşiktaş ile Gaziantepspor, lig tarihinde Cumartesi günü 54. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 1979-1980 sezonunda başlayan rekabette bugüne dek 53 lig maçı yapıldı. Siyah-beyazlılar, bu maçların 25'ini kazandı, 11'ini yitirdi, 17 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın toplam 82 golüne, Gaziantepspor 47 golle karşılık verdi. BEŞİKTAŞ FENA SAKATA GELDİ Beşiktaş'ta bu sezon McGregor'un yedeği durumunda olan Cenk Gönen'in sakatlığı şaşırttı. Kulüp doktoru İsmail Başöz tarafından yapılan açıklamada, Cenk'in atılan sert şut sonrasında dirseğinden sakatlandığı belirtildi. Beşiktaş'ta Uğur Boral da atılan bir şutun ardından sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı. Almeida ve Oğuzhan Özyakup da Beşiktaş'ta sakatlar kervanında olan isimler. ANTEP'E ŞANS TUTMUYOR Beşiktaş, Gaziantepspor ile Süper Lig'de yaptığı son 7 maçtan sadece 1'ini, o da son dakika golüyle kazanabildi. İki takım arasındaki son 7 lig maçından 4'ü berabere bitti, Gaziantepspor 2, Beşiktaş 1 kez galip geldi. NIANG İKİNCİ YARIDA Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Oğuzhan, Cenk, Almeida, Dentinho, Uğur, İsmail ve Mustafa karşılaşmada forma giyemeyecekler. Sarı kart cezalısı İbrahim Toraman da müsabakada görev yapamayacak. Milli takım kampında sakatlığı fark edilen Necip forma giyemeyecek. Aybaba'nın antrenman eksiği bulunan Niang'ı ise ilk 11'de sahaya sürmesi beklenmiyor. Senegalli futbolcunun maçın ikinci yarısında şans bulması düşünülüyor. Aybaba'nın eksik oyuncularının yokluğunda Gökhan Süzen'i de orta sahanın solunda görevlendirmesi, Emre'yi ise sol bek poızisyonunda oynatması bekleniyor. MUHTEMEL 11'LER BEŞİKTAŞ McGregor

Hilbert

Sivok

Escude

Emre

Veli

Hasan Türk

Gökhan

Fernandes

Olcay

Holosko G.ANTEP Karcemarskas

Serdar

Şenol

Binya

Medunjanin

Turgut

Ekrem

Bekir

Cenk

Sernas

Kouemaha STAT: İnönü

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım

HAKEM: Barış Şimşek İNÖNÜ'DE BEŞİKTAŞ DAMGASI İstanbul'da yapılan lig maçlarında Beşiktaş'ın rakibine belirgin bir üstünlüğü göze çarpıyor. Siyah-beyazlılar İnönü Stadı'nda Gaziantepspor'a yalnızca 2 kez boyun eğdi. Beşiktaş, İstanbul'daki 24 lig maçının 18'ini kazandı, 2 kez yenildi, 4 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlılar, Dolmabahçe'de yaptığı maçlarda rakip fileleri 52 kez havalandırdı, kalesinde toplam 20 gol gördü. Geçen sezon İstanbul'da yapılan lig maçını Beşiktaş son dakika golüyle 3-2 kazandı. İKİ MAÇ İSTANBUL DIŞINDA Beşiktaş, lig tarihinde ev sahibi takım sıfatıyla Gaziantespor ile yaptığı iki maçı İstanbul dışında oynadı. İki takım arasında 2004-2005 sezonunda İstanbul'da yapılması gereken maç, İnönü Stadı'ndaki yenileme çalışmaları nedeniyle İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynandı ve Gaziantepspor 4-3 kazandı. 2010-2011 sezonunda ise Beşiktaş'ın cezası nedeniyle Antalya'daki Mardan Antalyaspor Stadı'nda seyircisiz yapılan karşılaşma 1-1 bitti. EN FARKLI GALİBİYET Beşiktaş, lig tarihinde Gaziantepspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1996-1997 sezonunda İstanbul'daki maçta 5-1'lik sonuçla aldı. Gaziantepspor ise en fazla 2 farklı skorlu galibiyetler alabildi. Bu arada, iki takım arasındaki en gollü maç 1995-1996 sezonunda İstanbul'da oynandı ve Beşiktaş'ın 5-3 kazandığı karşılaşmada futbolseverler toplam 8 gol izledi.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Gaziantepspor İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title